Win een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer van het GuestHouse Hotel of Hotel de Kroon in Kaatsheuvel inclusief entree tickets Efteling voor maximaal 4 personen! 

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids en het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

In februari kun je via de Go-Kids sociale media meedoen met de actie voor het GuestHouse Hotel. Het hotel ligt op 500 meter loopafstand van de Efteling! In maart komt er een vergelijkbare gave winactie voor Hotel de Kroon!

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Winactie loopt 4 februari tot 28 februari

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is het nieuwste familiehotel op loopafstand van de Efteling; ideaal voor families en vrienden die net even wat anders willen. Een verblijf bij GuestHouse Hotel is er één om nooit te vergeten. Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! In het seizoen worden gave kidstours georganiseerd en worden er bed-time stories verteld. Het GuestHouse Hotel ligt op slechts 500 meter afstand van de Efteling, dus je auto kun je laten staan!

Voorwaarden van deze winactie:

  1. De winactie zal plaatsvinden op de Facebook pagina van alle 25 Go-Kids regio's.
  2. Om kans te maken geef je natuurlijk ook het actiebericht op Facebook een Like, en laat je een gezellige reactie achter. Delen en taggen mag, graag zelfs! 
  3. Op 28 februari maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemende Go-Kids regio's. 
  4. De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt en entreetickets Efteling voor maximaal 4 personen.
  5. Boeking op basis van beschikbaarheid en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2019.

Meer informatie over het hotel? Kijk dan bij het Guesthouse Hotel Kaatsheuvel.

Log In