Praktijk Bloei, Lichtenvoorde

Rossinistraat 9, 7131 GG Lichtenvoorde

Praktijk BLOEI in Lichtenvoorde

Anne van Omme ontvangt jou en jouw kind graag in haar mooie praktijk in Lichtenvoorde. Anne coacht met liefde en plezier kinderen om te zorgen dat zij rust in hun hoofd ervaren, balans in het algehele systeem voelen en om ze in hun kracht te zetten.

Anne biedt kindercoaching in de vorm van holistische therapie. Bij holistische therapie wordt gekeken naar jouw kind als geheel: het fysieke, mentale, emotionele en energetische in jouw kind.

Het eerste consult is een intakegesprek. Na de intake wordt een persoonlijk behandelplan voor jouw kind opgesteld. Toegepast op de hulpvragen van jou als ouder, van het kind zelf en vanuit mij als therapeute.
Hierbij zullen verschillende methodieken worden toegepast, zowel coachings- technieken als energetische geneeskunde.

Het komt voor dat Anne een ouder mee-behandelt, dit is merkbaar succesvol. Als gezin reageer je op elkaar en wissel je emoties met elkaar uit. Patronen kunnen nog beter doorbroken worden. Dit voor de ouder zelf, voor het kind en voor het gezin.

 

Hooggevoelig

Je vangt signalen op van je kind, die je al vanaf de geboorte kunt herkennen. Maar misschien worden ze pas later zichtbaar voor je. “Wat is er toch met mijn kind aan de hand?” en “Wat gaat er om in mijn kind?” zijn vragen de je jezelf vast wel eens stelt. Het is mogelijk dat je kind hooggevoelig is, ook wel HSP genoemd, wat High Sensitive Person betekent. Hierdoor kunnen zowel jij als ouder, als je kind best van slag van zijn. Onbegrip kan een rol gaan spelen, zowel van de omgeving als in jezelf. Anne kan jullie begeleiden in het het erkennen van de hooggevoeligheid en handvatten aanreiken om hiermee om te gaan. Hierdoor kan veel onzekerheid worden weggenomen.

 

Kindercoaching

Voelt jouw kind zich neerslachtig, onzeker, faalangstig, boos, verdrietig, apathisch gedrag,  vertoont het sociaal emotionele problemen en/ of slapeloosheid?

Dan kan Anne helpen de (verschillende) oorzaken te achterhalen en er samen met jouw kind aan te werken, zodat de “last” er vanaf wordt gehaald en jouw zoon/dochter daardoor steviger en zelfverzekerder in het leven staat.
De eerste onzekerheden ontstaan op jonge leeftijd. Daarom is deze vorm van therapie een zeer geschikte manier om kinderen mee te behandelen.
Als je gedragingen opmerkt bij je kind waarbij je voelt dat hij of zij niet lekker in zijn of haar vel zit, kan dit vervelende situaties opleveren.

Neem vrijblijvend contact op met Anne om te bespreken wat zij voor jullie kan betekenen.