Genieten bij Erve Brooks

In Gelselaar, een klein dorpje in de Achterhoek, verleent de familie Marsman gastvrijheid aan iedereen die wil genieten van de schoonheid en gezelligheid op een vijf eeuwen oude Saksische boerderij.

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de binnenspeeltuinen. Een “Hooiberg" (voor de kleintjes tot 4 jaar) en een “Steltenberg" voor de oudere kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar, deze laatste heeft zelfs drie verdiepingen en wee overdekte ruimtes voor nog meer speelplezier. De speeltuinen zijn voorzien van allerlei fantastische speeltoestellen. Ook is er een museumboerderij “Erve Brooks Niehof". Ook is er een leuke buitenspeeltuin. Bij “Erve Brooks" is een grote airtrampoline waar je lekker kunt springen. Bij de museumboerderij “Erve Niehof" is een grote zand- en water speelplaats waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven met water en zand. Ook is er een echte boomhut met een glijbaan en nog veel meer! En een geweldig leuk avonturenpad!

Ook huifkartochten, workshops en avontuurlijke kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheden. en wat denk je van het blotevoetenpad?