In Nijmegen en omgeving wemelt het van de mogelijkheden voor een onvergetelijke kinderfeestje! Van avontuurlijke outdoor-activiteiten tot creatieve indoor-ervaringen, er is voor elk wat wils. Kies voor sportieve feestjes zoals voetbal, zwemmen en klimmen, of ga voor een creatief themafeest, een gezellig thuisfeestje, een filmfestijn of zelfs een cultureel uitstapje naar het theater of museum. Ontdek alle opties voor een feest dat je kind nooit zal vergeten!

Lees verder na deze tips

Op zoek naar inspiratie? Ontdek onze handige tips voor een breed scala aan feestelijke mogelijkheden! Van actieve en sportieve avonturen tot spannende en stoere activiteiten, wij bieden ideeën voor originele, culturele, educatieve én betaalbare feestjes. Niet alleen in Nijmegen, maar ook in de omliggende dorpen en steden zoals Wijchen, Beuningen, Druten, Beneden-Leeuwen, Groesbeek, Elst, Cuijk, Bemmel, Malden, Gendt, Lent, Heumen, Ewijk, Grave, Cuijk en Boxmeer valt er genoeg te beleven! Verken de omgeving voor een feest dat perfect past bij jullie wensen en budget!

Spannende en stoere kinderfeestjes voor echte actievelingen en avonturiers

Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? Duik dan in de wereld van actieve en sportieve kinderfeestjes in de regio Nijmegen! Laat de energie van de kinderen vrijkomen met een breed scala aan leuke en uitdagende activiteiten, nauwkeurig afgestemd op hun leeftijd en interesses. Van opwindende klimavonturen tot levendige sporttoernooien, er valt voor elk kind iets te beleven:

Actief kinderfeestje bij Indoor Speelparadijs FunZone Nijmegen in Oosterhout (GLD)

Kinderen op glijbaan binnenspeeltuin

Beleef een onvergetelijk kinderfeestje bij indoor speelparadijs FunZone Nijmegen! Laat de jarige en zijn of haar vrienden zich helemaal uitleven dankzij de talloze attracties, zoals klimtoestellen, glijbanen en ballenbakken. Er is altijd iets nieuws te ontdekken. Het deskundige team staat klaar om het feestje tot in de puntjes te verzorgen, terwijl ouders ontspannen kunnen genieten van het feest. Laat het feest beginnen!

Lees verder

Spring in het rond tijdens je actieve kinderfeest bij Jumpsquare Nijmegen

Kinderen op trampolines

Ontdek bij Jumpsquare Nijmegen een kinderfeestje vol actie en plezier. Laat de jarige en zijn of haar vrienden hun energie kwijt op de vele trampolines of in de foam pit. Daag elkaar uit op het ninja parcours en geniet van de adrenalinekick in de dodgeball-arena. Bij Jumpsquare draait alles om spanning en sensatie! Met verschillende arrangementen op maat is het organiseren van een kinderfeestje een fluitje van een cent. En maak je geen zorgen over het weer, want bij Jumpsquare Nijmegen is het feest altijd binnen! Geen gedoe met regen of wind, maar puur springplezier in een veilige en gezellige omgeving.

Lees verder

Een dag vol plezier en avontuur bij Go!Gaming Nijmegen

Spellen bij Go!Gaming Nijmegen

Op zoek naar spannend en stoer kinderfeestje? Ontdek dan de actieve kinderfeestjes bij Go!Gaming Nijmegen! Hier beleven jullie een dag vol plezier en avontuur. Maak een keuze uit 5 populaire kidsparties. Maak van je feest een knaller met de beste game-ervaring in Nijmegen! Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Fortnite Fiesta, Minecraft Masters, Nintendo Fun, Sim Racing Party of gaan jullie voor de Mix ‘n Match? Creëer je eigen unieke feestervaring met de Kidsparty! Jij hebt de regie in handen en bepaalt zelf welke games de sterren van jouw feest zullen zijn. Beleef een onvergetelijke tijd met je vrienden en laat je creativiteit de vrije loop!

Lees verder

Culturele avonturen voor kinderen: Ontdek, leer en beleef tijdens jouw kinderfeestje

In regio Nijmegen vind je leuke bioscopen, theaters en kindvriendelijke kastelen en musea in overvloed. Een cultureel kinderfeestje is dan ook een absolute aanrader! Wil je jouw feestje vullen met een spannende film of een boeiende theatervoorstelling? Of misschien verkennen jullie liever een kasteel of museum tijdens een interactieve speurtocht? Ontdek hier onze tips voor een onvergetelijk cultureel avontuur!

Ridder- of prinsessenfeest bij Kasteel Hernen in Hernen

kinderen in kasteel hernen

Een stoer kinderfeestje in een echt kasteel, dat wil jij toch ook? Dwaal tijdens jullie kinderfeest met alle vrienden en vriendinnen door Kasteel Hernen. De jarige mag voorop met de 'pratende' lamp. De muis van het kasteel zal op deze manier over het kasteel vertellen. Op zolder gaan jullie kijken naar een hele gave show over de ingestorte toren. Onderweg voer je opdrachten uit en hiermee ontdek je een geheime code. Heel belangrijk, want hiermee open je de schatkist aan het einde van de rondleiding met hierin (voor iedereen) een leuke verrassing! Op de binnenplaats mag je zelfs nog pijl en boogschieten, waarna je buiten het kasteel een leuke buitenspeurtocht gaat doen. Het is natuurlijk extra leuk als jullie verkleed komen! 

Lees verder

Beleef de leukste thuis- en themafeestjes in Nijmegen en omgeving

Een feestje thuis biedt tal van voordelen. Geen gedoe met het vervoer van kinderen, alles wat je nodig hebt binnen handbereik en de vrijheid om het feestje precies naar wens in te richten. Kortom, een op maat gemaakt kinderfeestje dat perfect past bij jouw wensen. Overweeg je een thuisfeestje of themafeestje te organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? In en rondom Nijmegen zijn er talloze mogelijkheden voor de leukste thematische kinderfeestjes. Laat je inspireren en maak van het feestje van jouw kind een onvergetelijke ervaring!"

De leukste thuisfeestjes voor alle leeftijden met Confetti per Mail

Thuisfeestje met Confetti per Mail

Wil je een origineel kinderfeestje zelf vieren zonder ingewikkelde voorbereidingen? Speciaal voor ouders en begeleiders die wel een feestje thuis willen vieren, maar niet voor animatieteam willen spelen heeft Confetti per Mail een aantal unieke kinderfeestjes voor thuis ontwikkeld. Alle feestjes zijn zo ontworpen dat de ouders er weinig voorbereidingen aan hebben en de kinderen met behulp van de unieke websites, hun eigen kinderfeestje vieren. Bij veruit de meeste spellen is alleen de introductie van het spel via de computer. Verder zijn de kinderen gewoon lekker zelf aan de slag in de woonkamer, de tuin, het park, de speeltuin, het bos of waar dan ook.

Lees verder

Bij Go-Kids Nijmegen vind je een schat aan kinderfeestjes in Nijmegen, maar ook daarbuiten. Willen jullie een kinderfeestje organiseren? Lees dan verder en ontdek en deze en nog meer leuke kinderfeestjes locaties https://go-kids.nl/nijmegen/kinderfeestje

Log In