Theetuin De Stokte

De Stokte 2, Dalfsen

Gegevens

Straat
De Stokte 2
Postcode/Plaats
7722 VD, Dalfsen
Telefoon
0529-431300
Website:
Naar website
Email
info@destokte.nl

Omschrijving

Dalfsen in Overijssel heeft een unieke theetuin, gelegen in het buitengebied, temidden van fiets- en wandelroutes. Hier kunt u genieten van lekker eten en drinken, rust en het uitzicht.

Buiten het seizoen kunt u ook het hele jaar terecht in onze theeschenkerij voor een high tea, een creatieve workshop, familie-, verjaardags- en vrijgezellenfeesten, ook geschikt als vergaderlocatie. 

Kindvriendelijk

We hebben ook een speeltuintje, met 2 schommels, een trampoline en als absolute blikvanger ons varken....... Om en op ons erf grazen koeien, schapen en 2 dwerggeitjes, Je zou het niet zeggen maar het zijn zusjes en verder hebben we 5 kippen. En als u geluk heeft ziet u een ree voorbij komen, buizerds, vlinders, konijnen, de bonte specht en op ons erf...

Biologisch, fairtrade en streekproducten 

Bij ons bent u aan het goede adres voor natuurlijk lekker eten. Alles wordt vers bereid en we maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit het Vechtdal, biologische en fairtrade producten.

High tea 

Wij kunnen u een heerlijke en uitgebreide afternoon of high tea serveren. Dit is ook te combineren met één van onze arrangementen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Heeft u iets te vieren? We denken graag met u mee om van uw feestje iets speciaals te maken. U bent onze gast! In de Theetuin bent u ook van harte welkom voor een kopje thee, koffie of een glaasje fris met een lekker stukje taart, scones, lunch of een boerenijsje. 

Graag tot ziens!

Eigenschappen

  • Alle leeftijden

Waar?