Overige en thema kinderfeestjes in regio Zwolle

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in een thema of attractiepark of vind je een thematisch feestje leuk dan is er in de regio Zwolle ook genoeg aanbod.

flierefluiter kinderfeestje

De Flierefluiter

Het leukste kinderfeestje vier je natuurlijk in de allergrootste (indoor) speeltuin van Overijssel! Een ook dit jaar weer beloond met Goud voor beste uitje van Overijssel door de ANWB.  Duizenden kinderen (en ouders) hebben hier reeds met groot succes hun verjaardag gevierd. Een veel gehoorde reactie van ouders is: 'Ik heb nog nooit zo'n makkelijke kinderverjaardag gehad.'
Kinderen spelen de hele dag in de speeltuinen. Glijden van een de vele glijbanen, klimmen en klauteren op de hoge torens, skelteren, pony rijden op echte pony's, crossen op de crossbaan en jumpen op de vele trampolines en dwalen in het doolhof mag natuurlijk niet ontbreken.  En is het weer wat minder dan kids helemaal los in de indoor speelhal.

Je kunt gewoon de hele dag komen spelen,  Prijzen vanaf € 12,50 en je hoeft niet reserveren en je mag je eigen eten en drinken meenemen. Je kunt ook kiezen voor een kinderfeestjes arrangement.

Dino feestje bij Dinoland

Het leukste kinderfeestje vier je bij Dinoland. In dit Zwolse speelpark kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar leren en spelen tussen de dino's. Er is zowel binnen als buiten van alles te doen, dus ook bij minder mooi weer is Dinoland Zwolle leuk!  

Avontuurlijk feestje in Avonturenpark Hellendoorn

Wil jij jouw verjaardag vieren in Avonturenpark Hellendoorn? Dat kan! Met een kinderfeestjes arrangement is het feest compleet en hoef je zelf niets meer te regelen. Zelfs de uitnodigingskaart hebben ze al voor je gemaakt. Je kunt kiezen uit 2 arrangementen en als abonnee kun je met een kleine bijbetaling ook gebruik maken van het kinderfeestjes aanbod.

Waarbeek kinderfeestjes

Kinderfeestje in attractiepark de Waarbeek

Wie droomt er nou niet van je kinderfeestje in een pretpark vieren? Bij De Waarbeek in Hengelo kan dat. Ze bieden een compleet verzorgd kinderfeestjes arrangement aan. Het kinderfeestjes arrangement is geschikt voor kids t/m 12 jaar. Met het ruime aanbod attracties is er voor elk wat wils. In het park zijn moderne attracties en speeltoestellen te vinden, maar er zijn ook nostalgische attracties aanwezig.  Bots mee in de botsauto's, ga lekker zweven in de zweefmolen en maak een ritje in het reuzenrad. En vanaf mei 2022 wordt het park uitgebreid met een heus spookhuis.  Allemaal leuke ingrediënten voor een te gek kinderfeestje!

Kinderfeestje in de jungle van Orchideeën Hoeve

Vier jouw kinderfeestje middenin de jungle van de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en kruip samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes in de huid van een echte ranger. Sta oog in oog met tropische dieren, trotseer de avontuurlijke junglepaden en toon jullie overlevingskunsten in de waterrijke speeltuin. Jouw kinderfeestje was nog nooit zo avontuurlijk!

Bij een kinderfeestje in de Orchideeën Hoeve zit je niet vast aan een planning. Het programma kun je dus indelen zoals jij wilt. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk. Kijk voor alle kinderfeestjes hier.

Kinderfeestjes Op ons Boerenerf

De Boer'n Xpeditie in Lemelerveld is een leuke activiteit voor een kinderfeestje. De kinderen gaan zelf op pad en ontdekken van alles op de boerderij! Elk kind krijgt een eigen boerenpaspoort, waar de opdrachten en andere leuke activiteiten in staan. Na de Boer'n Xpeditie weten ze precies wat er allemaal gebeurt op een boerderij en waar de melk vandaan komt. Misschien wordt er tijdens de expeditie wel een kalfje geboren!

Het kinderfeestje kan in de zomermaanden ook uitgebreid worden met een dwaaltocht in het maïsdoolhof. 

kasteel Nijenhuis kinderfeestjes

Prinsessen- of ridderfeestje in Kasteel het Nijenhuis

Welk kind droomt niet van een feestje vieren op Kasteel het Nijenhuis? Voor prinsessen en ridders van 4 t/m 7 jaar is een speciaal kinderfeestje programma ontwikkeld. Ze zijn welkom in een mooie prinsessenjurk of heldhaftig ridderkostuum. Samen met de "prinses van Museum de Fundatie" bekijken de kinderen het kasteel van binnen. In de beeldentuin kunnen ze leuke spelletjes doen.

mcdonalds kinderfeestje

Combi kinderfeestjes met McDonald's

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en wil je het allerleukste kinderfeestje vieren? Kom dan naar McDonald’s voor een 100% Happy verjaardag vol avontuur, spanning en plezier. Je kunt je kinderfeestje bij McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle ook heel goed combineren met een andere activiteit, zoals de bioscoop, het zwembad of Monkey town Zwolle. En natuurlijk geniet jouw kind samen met al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes van een Happy Meal mét verrassing, als ultieme verjaardagsmaaltijd!

Kinderfeestjes aanbod =>

confetti kinderfeestje

Thuis feestjes van Confetti per mail

Vier je liever een kinderfeestje thuis en ben je zoek naar een leuk en compleet kinderfeestjes pakket dan biedt het kinderfeestjes aanbod van Confetti per mail uitkomst. Geen gedoe en alles is compleet voor een te gek en betaalbaar kinderfeestje.

Confetti per Mail heeft speciale kinderfeestjes voor thuis ontwikkeld. Met de kinderfeestjes van Confetti per Mail kun je voor een normaal bedrag eenvoudig een super origineel kinderfeestje thuis in jullie vertrouwde omgeving vieren! De kinderfeestjes van Confetti per Mail zijn al helemaal voor je uitgedacht. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat jullie gaan doen, hoe je de kinderen bezig moet houden en hoe je de groep samen kan laten optrekken tijdens het feest. Alles is van tevoren handig voor je in een draaiboek gezet en op de dag van het kinderfeestje begeleid een website de kinderen. Er zijn verschillende thema's en passend bij de leeftijd van de kinderen. En er komen steeds weer nieuwe kinderfeestjes bij. 

Wildlands kinderfeestje

Is je kind binnenkort jarig en wil je een onvergetelijk feestje vieren? Kom naar WILDLANDS voor een werelds avontuur! Reis in één dag door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en maak een spectaculaire rit in de achtbaan Tweestryd. Of kies voor een kinderfeestje in Animazia, een speelparadijs voor kinderen.

 

Log In