Nacht van de Nacht

De inspiratiehoeve Boekelo

De InspiratieHoeve (een creatieve workshopboerderij in het buitengebied van Boekelo) organiseert een Inspiratienacht tijdens de Nacht van de Nacht. Wij zouden het erg leuk vinden als jullie ook willen komen samen met je ouders en broertjes en zusjes. Het is die avond donker op de InspiratieHoeve (het erf wordt alleen verlicht door kaarsjes) en daarom zouden we het leuk vinden dat wanneer je komt je iets meeneemt van een soort (zelfgemaakte) lampion met een kaarsje erin. Mocht dit niet lukken, kun je altijd nog een lampion maken tijdens een workshop op de avond zelf. Voor de mooiste zelfgemaakte lampion hebben we een leuke prijs in petto.

Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen. Je kunt je laten schminken met lichtgevende schmink, je kan verven met lichtgevende verf, glowgolfen, er is theater, muziek en dans en je kan ook nog iets lekkers eten en drinken. Ook maken we een kampvuur waarboven je marshmallows kunt roosteren. Hier kun je ook een miniworkshop gitaarspelen volgen. Bij het kampvuur is ook een vuurspuwer! Ook is er iemand aanwezig met een telescoop waarmee je sterren kunt kijken indien het weer helder is. Hij zal wat vertellen over het heelal.sterren kijken.jpgUiteraard hebben we voor de ouders ook een geweldig programma, dus een ideaal uitje voor het hele gezin.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de Inspiratienacht en dat jullie allemaal langskomen op zaterdag 24 oktober, tussen 18.00 en 23.00 uur. Entree 3 euro.

Voor adresgegevens klik hier.

Log In