Indoorspeeltuinen in Twente

Speeltuin Morskieft

Hier kun je zowel met mooi als slechtweer terecht. De binnenspeeltuin heeft een mega zandbak met gave klimtoestellen. er zijn grote trampolines, een spookhuis en een draaimolen. Buiten is een grote speeltuin met alle speeltoestellen die je in een speeltuin wenst. Kabelbaan, wipwap, glijbaan, schommels en nog veel meer. In de vakantie zijn ze iedere dag van 10: 00 uur tot 20: 00 uur geopend. Met uitzondering van 1e kerstdag en oud en nieuwjaarsdag.

Kids City.

In dit piratenschip is er vermaak voor alle leeftijden. In de speciale peuterzone vermaken de kleintjes tot 4 jaar zich uitstekend op de klim en klautertoestellen en ballenbak. Met de zachte matten als ondergrond is dit veilig genoeg om als ouder toe te kijken met een kopje koffie. In de grote speeltuin is het voor de oudere kinderen een klim en klauter paradijs. Glijbanen, springkussens, hindernissen....genoeg uitdagingen! In de vakantie kun je hier iedere dag terecht van 10:00 uur tot 19:00 uur.

Happy Heintje

Recreatiecentrum de Witte Berg heeft een leuke binnenspeeltuin, die gratis te bezoeken is. Op zondagen is deze vanaf 10:00 uur geopend.

Familierestaurant de Troubadour.

Naast lekker eten kun je hier ook heel leuk spelen. In de binnenspeeltuin kunnen de kids heerlijk klimmen en klauteren. Buiten is ook een grote speeltuin met airtrampoline, interactieve Sona en gave speeltoestellen. Ook hebben ze binnen nog een kleine bowlingbaan. Leuk voor de iets jongere kids! Om gebruik te maken van de faciliteiten hoef je niet per se te komen eten. Een kopje koffie, ijsje of ranja is ook prima.

 

 

 

 

Log In