Binnen spelen tijdens de meivakantie in Drenthe

Wil je lekker binnen spelen? Hier zijn onze indoor speeltips:

Plopsa Indoor Coevorden

Weer of geen weer, laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 in Plopsa Indoor Coevorden! Dans in de K3 –disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Achtbaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee. Maak op een leuke manier kennis met de verkeersregels bij het spiksplinternieuwe K3-Verkeerspark!

De echte Kabouter Klus van de televisie komt langs bij Plopsa Indoor Coevorden tijdens de meivakantie met een superleuke show!

Indoor Plopsa Coevorden bestaat 5 jaar! Om dit te vieren krijgen alle vijfjarigen t/m 30 juni 2016 gratis toegang! Opgelet: Het gratis ticket is enkel te verkrijgen via de eigen website van Plopsa (niet via deze site of aan de kassa's in het park) en is enkel geldig op vertoon van ID of ander bewijs waaruit blijkt dat het kind 5 jaar is.

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe

De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatiebedrijf. Er kan volop binnen worden gespeeld in de nieuwe speelschuur met (speel)pony rijden in de speelmanege, voetballen in glow-in-the- dark en oud Hollandse spelen in de black-light. Jong en oud kan zich hier prima vermaken! De Drentse Koe is in het zomerseizoen dagelijks open van 10.00 tot 18.00 uur.

In het weekend van 30 april en 1 mei vieren wij ons 10-jarig jubileum. Samen met jullie gaan we er een fantastisch feest van maken met en meet&greet, giga stormbanen, een echte rodeo-stier en nog veel meer. Je kan ook meedoen aan de kampioenschap IJsscheppen voor het goede doel Stichting Grote Broer!

U kunt er ook een gezellige dagje uit met het hele gezin of een groep vrienden van maken. Er zijn heerlijke arrangementen te reserveren, zoals 'Pannenkoeken', of 'Soep of salade Buffet' of 'Drentse Lunch'. Er zijn verschillende arrangementen naar keuze! Je kan zelfs een kookworkshop volgen!

Ballorig

Ballorig Meppel, Ballorig Assen en Ballorig Emmen zijn overdekte speelparadijzen voor kinderen van 0 t/m 13 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang.

Cowboy en Indianen Speelreservaat

Het Cowboy & Indianen Speelreservaat in Coevorden is een leuke plek voor een dagje uit, wat voor weer het ook is! Zowel binnen als buiten valt er genoeg te beleven.
Er is een uitdagende indoor speeltuin én buiten kunnen de kinderen ook van alles doen. Een apekooi met ballenbakken, glijbanen, slingertouwen, schietkanonnen, springkussens, trampolines en vele hindernissen, een unieke voetbalkooi en een uitdagende klimwand. En een nieuwe super leuke attractie: Glow in the Dark midgetgolf!

 

Log In