Landstede Basketbal Zwolle  

Hogeland 10, 8024 AZ Zwolle

  Eredivisie basketbal in Zwolle, beleef een basketbalwedstrijd op het allerhoogste niveau!

  Kom naar Landstede Basketbal!


  Go-Kids en Landstede Basketbal werken samen! En in dat kader is er bij de wedstrijden van Landstede Basketbal op zondagen  een  ‘Kidshal’, met onder meer een groot springkussen en waar kinderen ook zelf kunnen basketballen. Kortom: genieten van een topbasketbalwedstrijd en lekker spelen tegelijk! Dat wil jij toch ook? 


  De basketbal eredivisie is super spannend en ook superleuk om naar te kijken. En jij kunt op de eerste rij zitten bij deze eredivisiewedstrijd van Landstede Basketbal, de basketbaltrots van Zwolle. Via deze link is het mogelijk voor ouders en kinderen om tickets te kopen! 


  Landstede Basketbal is één van de beste basketbalclubs van Nederland. In de afgelopen jaren heeft de Zwolse ploeg meerdere malen in de finale gestaan van de strijd om het landskampioenschap. En ook dit seizoen doet Landstede Basketbal weer volop mee om de grote beker die je krijgt als je kampioen van Nederland wordt.


  Een basketbalwedstrijd met spectaculaire dunks, driepunters en heel veel sfeer op de tribunes! Er is dus ook nog een leuke Kidshal, met onder meer een groot springkussen en je kunt er natuurlijk zelf lekker basketballen.


  Jij kunt deze competitiewedstrijd van Landstede Basketbal van heel dichtbij meemaken en je krijgt zelfs de kans om de lange basketballers zelf aan te raken. De langste speler van Landstede Basketbal is Olaf Schaftenaar. Hij speelt met nummer 14 op zijn shirt en hij is maar liefst 2 meter en 8 centimeter lang. 


  Nigel van Oostrum is de aanvoerder van het topteam. Hij is geboren in Engeland. Verder spelen er ook een Canadese speler en drie basketballers uit Amerika bij Landstede Basketbal. Dit zijn Kaza Kajami-Keane, Sherron Dorsey-Walker, Noah Dahlman en Kayel Locke. Zij hopen allemaal dat jij de volgende wedstrijd op de eerste rij zit. Wacht dus niet te lang en koop jouw ticket!


  Bekijk het wedstrijdschema en bestel jouw tickets voor de eerst volgende wedstrijd in het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 in Zwolle. Tot dan!

  Adres

  • Adres: Hogeland 10
  • Stad:  Zwolle
  • Land:  NL
  • Postcode:  8024 AZ