SV Zwolle Handbal  

Hyacinthstraat 66, 8013 XZ Zwolle

Handbal is dynamische teamsport, waarbij snelheid, samenspel en een goede sfeer belangrijk zijn. Het snelle spelletje maakt dat het ook nog eens goed is voor de conditie.

Handbal kent een zaal- en een veldcompetitie. Van ongeveer eind september tot begin april spelen we in de BDG hal in Zwolle zuid. In de maanden april, mei, augustus en september wordt een buitencompetitie gespeeld op Sportpark Marslanden. In de zomermaanden worden er ook toernooien gespeeld. Daarnaast organiseren we i.s.m. Tyfoon in de zomer beach handbal. In 2013 zijn onze jeugdleden voor het eerst naar een internationaal jeugdhandbaltoernooi in Denemarken geweest. In 2014 hebben we dit opnieuw gedaan, samen met jeugdspelers van Tyfoon. In 2015 zullen we opnieuw gezamenlijk naar een jeugdtoernooi gaan.

SV Zwolle handbal staat bekend als een gezellige vereniging. Plezier is belangrijk, maar de fysieke en sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen ook. Daarom hebben wij een Technische Commissie Jeugd en een gekwalificeerde jeugdtrainer. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitdragen van ons jeugdbeleid en het aansturen van onze jeugdtrainers en coaches.

Als je na een proefsportperiode besluit om lid te worden van SV Zwolle handbal, dan is dat voor een jaar. Leden trainen 1 à 2 keer per week, nemen deel aan een zaal- en veldcompetitie en een aantal toernooien. Daarnaast worden er bij SV Zwolle allerlei leuke activiteiten voor onze jeugdleden georganiseerd, zoals handbalkamp, Sinterklaasviering, vriendjes / vriendinnetjestraining en het ouder-kind toernooi.

Wil je eens proberen of het iets voor je is? Kom dan eerst eens langs voor een proeftraining!


  • Adres: Hyacinthstraat 66
  • Stad:  Zwolle
  • Land:  NL
  • Postcode:  8013 XZ