Heb je een binnenkort  een feestje te vieren? Een jarig kind, andere verjaardag, geboorte, huwelijk of wat voor feest dan ook? Doe een persoonlijk spandoek als verrassing!

Feestje op afstand door corona

De verjaardag van je kind vier je nog steeds op afstand door corona. Hopelijk duurt dat niet lang meer en kunnen de regels van het RIVM zodanig versoepeld worden dat je gewoon weer fijn verjaardagsvisite kunt uitnodigen. Veilig natuurlijk!

Spandoek als verrassing

Zolang er nog geen groot feest gevierd kan worden is dit éxtra leuk: een spandoek voor de jarige. Maar eigenlijk is het gewoon altijd super... hoe cool als er een groot spandoek in de tuin hangt om jouw jarige kind te feliciteren? Helemaal speciaal gemaakt met je eigen tekst en foto's? Dat kan met een 'Verjaardagsdoekje'!

verjaardag in corona tijd

Dit is een waanzinnige verrassing voor welke jarige dan ook. Of op een ander feest, want het hoeft natuurlijk niet per se voor een verjaardag te zijn.

Speciale aanbiedingen

Baby geboren? Geen ooievaar in de tuin,  maar een spandoek!

Hoe leuk is het om een groot spandoek in je tuin te zetten of aan je gevel te hangen als er een baby geboren is? Met foto van het kleine wondertje erop, naam, geboortedatum... de hele buurt weet het meteen! 

Vers of juist een mooi aantal jaar getrouwd?

Ook een mooie gelegenheid: een huwelijk. Heerlijk als het bruidspaar thuiskomt en er hangt zo'n spandoek voor ze klaar. Of ze nou net getrouwd zijn of juist 12,5, 25 of 50 jaar... maakt niet uit, toch?

Makkelijk zelf ontwerpen met eigen foto's en tekst

Het spandoek kun je heel eenvoudig zelf ontwerpen. Je kunt je eigen foto's uploaden, tekst invoeren en ook plaatjes uit het systeem gebruiken om het Verjaardagsdoekje nog verder op te leuken. Supertof toch?

Speciale Go-Kids aanbieding van Verjaardagsdoekje.nl!

En nog leuker... via Go-Kids kun je gebruik maken van een speciale aanbieding. Het spandoek van 3 x 1 meter is het meest gekozen formaat. Dat kost normaal gesproken € 59,= - daarvoor heb je dan een heerlijk groot doek dat binnen 3 werkdagen gratis verzonden wordt. 

Go-Kids heeft nog een mooiere deal voor je geregeld! Via ons kun je zo'n cool spandoek van 3x1 meter bestellen voor maar € 49,=, en dan krijg je er ook nog gratis 25 ballonnen bij. Hoe cool is dat?

Nu bestellen

Om gebruik te maken van deze aanbieding koop je een voucher op de actiepagina van Verjaardagsdoekje.nl & Go-Kids. Je krijgt dan de voucher in je mail, daarin staat een code. Met die code kun je het spandoek in de shop van Verjaardagsdoekje bestellen en het doek direct gaan ontwerpen. 

Wij wensen je héél veel plezier met je mooie persoonlijke spandoek!