Hoera! Go-Kids is 5 jaar en dat vieren we met jou!

Deze maand is het alweer 5 jaar geleden dat Go-Kids in Zwolle is gestart. Een website speciaal gericht op het aanbod voor kinderen. Wat 5 jaar geleden in Zwolle begon, is inmiddels al actief in 18 regio's in Nederland!

Het doel van Go-Kids is om je te helpen in je zoektocht naar regionale activiteiten en je op leuke ideeën te brengen. Er is zoveel leuks te doen in regio Zwolle, zowel gericht op sport, natuur en avontuur als op creatief, cultuur en culinair gebied.

Erop uitgaan is leuk, maar er zit ook een achterliggende gedachte achter. Kinderen kunnen namelijk door lekker veel te doen, op speelse wijze hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Erachter komen wat je leuk vindt, is een mooi kado dat je je kind mee kunt geven! Dus kijk ook eens naar de culturele uitjes, of laat je kind eens meedoen met creatieve of muzikale workshops...wie weet wat je allemaal gaat ontdekken!

Jubileumacties:

Om het 5 jarig bestaan te vieren, hebben we via de social media kanalen een aantal supercoole jubileumacties opgezet waarbij je verschillende prijzen kunt winnen:

Maar ook uit onze eigen regio mogen we leuke prijzen weggeven! Zo hebben we toegangskaarten en leuke kadootjes van Telekids Musicalschool, De Flierefluiter, Orichideeën Hoeve, Rebound World, McDonald's, Museum De Fundatie, Heggies Speelschuur, Het Bakkerijmuseum, Dinoland en zelfs Sinterklaas viert met ons mee!

Volg ons dus vooral via de social media de komende weken, en wie weet win je zelf wel één van deze leuke prijzen!

Kindvriendelijke groetjes,
Go-Kids team Zwolle
Titia, Patricia en Riëtte