Zwolse theaters: sprookjesfestival l Wijnand Stomp vertelt Anansi sprookjes 4+

  • Zwolse theatersBij  Zwolse theaters
  • van:  27 december 2018 11:00
  • tot:  27 december 2018 12:00
Zwolse theaters:  sprookjesfestival l Wijnand Stomp vertelt Anansi sprookjes 4+

Wijnand Stomp, alias Mister Anansi, is kids Comedian en meesterverteller. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien. Van 'Jip en Janneke’ tot ‘Floddertje’, van 'Anansi de spin' tot ‘De mooiste vis van de zee’. Stomp wekt elk verhaal op unieke en interactieve wijze tot leven.

Kom luisteren hoe Mister Anansi de vreselijk vervelende Bigi Kaaiman te grazen neemt. Iedereen klaagt dat Bigi Kaaiman in hun oren, neus of billen hapt. Gewoon voor de grap. Wie vindt dit nou leuk. NIEMAND toch. De listige spinnenman Anansi weet hier wel raad op. Kom luisteren en wie weet doe jij wel mee in dit verhaal…

Wijnand Stomp, aka Mister Anansi, is een kids comedian en meesterveerteller die met humor en een tikkeltje wijsheid jong en oud weet te boeien. Wijnand Stomp tovert allerlei flamboyante Caribische personages tevoorschijn. Razendsnel wisselt hij van rol alsof er een 3D film voor je ogen afspeelt en sleurt hij je mee in een stroomversnelling van verhalen en opzwepende oude en nieuwe Anansi liedjes.


Bestel hier je kaartjes.