Voorveghter: De Kleine Zeemeermin - De Musical 4+

Voorveghter: De Kleine Zeemeermin - De Musical 4+

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, komt Van Hoorne Entertainment dit seizoen met De Kleine Zeemeermin - De Musical!
 
Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita, die eerder bij ons de rol van Rapunzel vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hilarische scènes voor jong én oud!
 
Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

www.vanhoorne.com/kleinezeemeermin


Er zijn 2 voorstellingen: 13.30 en 16.00 uur.

Bestel hier je kaartjes.