Tulpenfestival in Creil

  • van:  19 april 2019 00:00
  • tot:  5 mei 2019 00:00
Tulpenfestival in Creil

De tulpenvelden zijn een lust voor het oog!

Met ruim 2.000 hectare bollenvelden is Noordoostpolder één van de grootste bloembollengebieden van Nederland. De vele kleurrijke tulpenvelden in het voorjaar zijn een lust voor het oog en spectaculair om te bezoeken.

Het hoogtepunt van het tulpenseizoen in Noordoostpolder is het Profytodsd Tulpenfestival dat plaatsvindt van vrijdag 19 april tot en met zondag 5 mei. Tijdens het Tulpenfestival kun je diverse wandel-, fiets- en autoroutes volgen die je langs de tulpenvelden leiden. Ook zijn er heel veel leuke activiteiten te doen en kun je diverse bedrijven bezoeken die aan de tulpenroute liggen.

Per auto, fiets of te voet
Of je nou graag met de auto op pad gaat, lekker wil fietsen of liever wandelt. Er zijn meerdere routes uitgezet om onze bloeiende tulpen te bewonderen. De autoroute komt ook langs het tulpeninformatiecentrum en het Tulpenbelevingsveld waar je heel veel leuke activiteiten kunt doen. En wil je even pauzeren? Stop dan bij één van de restaurantjes onderweg voor een hapje of drankje.

Tulpenfestival

Jaarlijks organiseren we tijdens het Tulpenfestival twee tulpenbelevingsweekenden. Met leuke activiteiten voor kinderen, veel te zien en te doen voor volwassenen, lekker eten en drinken, struinen langs kraampjes en luisteren naar sfeervolle muziek. Of geniet vanuit de lucht van de grootste tulpenvelden van Nederland. Helikopterpiloot Pieter laat je van bovenaf de mooiste bloeiende velden zien

Locatie

Creilerpad 14
8312 PS  Creil

Data:

Van 21-4 tot 22-4  en op 27-4 tot 28-4  van 10.00  tot 18.00 uur


Check hier alle informatie