Orchideeën Hoeve: Paasactiviteiten

Orchideeën Hoeve: Paasactiviteiten

Kom in het Paasweekend – van vrijdag 19 tot en met maandag 22 april – naar het mooiste junglepark van Europa en beleef een onvergetelijke dag! Ontmoet de ‘Toppers’ tijdens de première van de nieuwe jungleshow in het Jungletheater, leef je uit in de waterrijke speeltuin en geniet met de hele familie van het paasontbijt in het restaurant (reserveren noodzakelijk).

Uniek Paasuitje voor jong en oud

Tijdens jouw avonturentocht door de jungle kom je de mooiste bloemen en planten tegen en kun je zomaar oog in oog staan met één van de razendsnelle aapjes. In het geheel overdekte park is het zelfs mogelijk om de vrolijke lori’s te voeren, kun je met Kees Kaas op jungletocht* en staan er het hele paasweekend speciale ontmoetingen met onze dierverzorgers op het programma. Om 11.00 uur vertelt de vlinderverzorger alles over vlinders in de vlindertuin en om 14.15 uur neemt de dierverzorger van het Makirijk je mee in de wereld van de flamingo en de ringstaartmaki.

Ontmoet de dierverzorger
11.00 uur            Ontmoet de vlinderverzorger in de vlindertuin
14.15 uur            Ontmoet de dierverzorger in het Makirijk

* De speurtocht ‘Kees Kaas op jungletocht’ is voor € 1,- te koop bij de entree van het park. Dit is inclusief een klein presentje na afloop.

Meet & Greet met de Toppers

Speciaal voor het 100-jarig jubileum van de Orchideeën Hoeve is de top van de jungle afgereisd naar het Jungletheater voor een unieke Meet & Greet. Schuif tijdens het paasweekend aan bij de première van deze gloednieuwe show en duik samen met de rangers in de showbizzwereld van de jungle. Wie weet scoor jij wel een handtekening van de diva uit de tropen, mag je auditie doen met de vogelspin en ontdek je wat een slang moet doen om bij de top van de jungle te horen.

Showtijden ‘Meet en Greet met de Toppers’*
Vr. 19 april: 11:30 en 13:30 uur
Za. 20 april: 11:30 en 13:30 uur
Zo. 21 april: 11:30, 13:30 en 15:00 uur
Ma. 22 april: 11:30, 13:30 en 15:00 uur

*De Meet en Greet met de Toppers is op vertoon van een geldig dagentreebewijs gratis bij te wonen en duurt circa 20 minuten.

Nieuws! Stokstaartjes

De ruimte tussen het Jungletheater en het Mangrovebos Speelparadijs werd afgelopen maanden onder grote belangstelling van de bezoekers volledig omgetoverd tot een natuurlijke habitat voor zes stokstaartjes. De werkzaamheden verliepen zo voorspoedig dat de stokstaartjes, ook wel aardmannetjes genoemd, vorige week al losgelaten konden worden in hun nieuwe leefgebied. De nieuwe dieren maken het ontzettend goed en hun graaftalent en grappige capriolen zullen voor het paasbezoek volop te bewonderen zijn. 

Paasontbijt met de familie

Start jouw bezoek aan de Orchideeën Hoeve op Eerste of Tweede Paasdag met een feestelijk paasontbijt. Smikkel van vers afgebakken broodjes, proef allerlei varianten (paas)eieren en laat je verrassen door de delicatessen van de chef. Wanneer alle buikjes vol zijn kan het avontuur pas echt beginnen en neem je jouw gezelschap met korting mee op verkenning in het junglepark. 

Reserveren

Reserveren voor het paasontbijt is noodzakelijk. Reserveren kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl. Reserveren voor een bezoek aan het park is niet noodzakelijk. Het hele paasweekend zijn ze  geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

>> Klik hier voor het menu, prijzen en reserveren.