Lepeltje Lepeltje Festival

  • van:  7 juni 2019 15:00
  • tot:  10 juni 2019 22:00
Lepeltje Lepeltje Festival

Lepeltje Lepeltje verhuist naar Pinksteren én naar Park de Wezenlanden! De ingrediënten blijven hetzelfde: een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen in de mix en je hebt Lepeltje Lepeltje Zwolle! De mobiele keukens bieden voor iedereen genoeg opties, of je nu van klassieke gerechten houdt of klaar bent voor een meer creatieve kost. Dit jaar kun je in het Pinksterweekend van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni in Park de Wezenland tafelen met je vrienden, en zoals je van ons gewend bent is de toegang uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

🌳PARK DE WEZENLANDEN - PINKSTEREN🌳
We verhuizen dit jaar naar Park de Wezenlanden! Dit geeft veel meer ruimte en we kunnen de markt beter betrekken bij het festival. Daarnaast verhuizen naar Pinksteren, waardoor nog meer mensen van Lepeltje Lepeltje kunnen genieten!

🥄SMAAKMAKERS 🥄
Ben jij een smaakmaker met eigen mobiele bar of rijdend restaurant? Geef je op om jouw creaties aan een breed publiek voor te schotelen! Meld je aan:
bit.ly/InschrijvenEten

🎶ZET DE TOON 🎶
Zet de toon tijdens Lepeltje Lepeltje! Heb jij een band met bravoure, of draai jij plaatjes als een pro? Vul dan het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/InschrijvenMuziek

🛍MOOIE-DINGEN-MARKT 🛍
Verkoop jij waanzinnige zelfgemaakte kunst, ambachtelijke streekproducten of mooie spullen en verdienen jouw pareltjes een breed publiek? Meld je aan als marktkramer:
bit.ly/InschrijvenMarkt

🤸‍♀VERMAAK VOOR DE KIDS🤸‍♀
Voor de koters valt er van alles te beleven op zaterdag tot en met maandag. Heb jij een leuk idee voor het kinderprogramma? Geef het door:
bit.ly/InschrijvenKinderprogramma

🍹ENTREEBEKER🍹
Voor je eerste drankje koop je eenmalig een milieuvriendelijk Lepeltje Lepeltje beker voor een muntje. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Lepeltje Lepeltje. Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kids jonger dan 12 jaar is de beker gratis. Je kunt de beker niet inruilen voor een muntje, dus je kan hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met deze herbruikbare bekers bouwen we samen aan een duurzame wereld.

🙌HANDJES UIT DE MOUWEN🙌
Lepeltje Lepeltje is altijd op zoek naar mensen die niet vies zijn van een potje hard werken! Zowel voor als achter de schermen is er genoeg te doen. Van op- en afbouw tot kassa's bemannen en sfeerbeheren, iedereen is welkom mee te helpen. Geef je op via het aanmeldingsformulier:
bit.ly/InschrijvenVrijwilliger

🕰OPENINGSTIJDEN 🕰
Vrijdag: 15:00 - 00:30
Zaterdag: 13:00 - 00:30
Zondag: 13:00 - 23:30
Maandag: 13:00 - 22:00

lepeltje-lepeltje.com/zwolle
instagram.com/lepeltjelepeltjenl