Kerstmarkt op Dijklandhoeve

  • van:  16 december 2018 11:00
  • tot:  16 december 2018 17:00
Kerstmarkt op Dijklandhoeve

Bezoek onze intieme kerstmarkt op het erf, met kerstverhalen uit de wereldliteratuur, van het kindeke tot midwinterverhalen. Luister naar sfeervolle concerten in het strobalentheater. Ontmoet de boeren van de Stadslanderijen. Maak kennis met Stadslanderijen in het Boerderijcafé en drink een warme chocomel of glühwein. Hieronder het hele programma. Alle activiteiten zijn doorlopend te bezoeken.

PROGRAMMA  kerstmarkt Dijklandhoeve

Drankjes in het Boerderijcafé op de deel
Ontmoet andere Zwollenaren en geniet van biologische drankjes en sapjes, koffie en thee in het Boerderijcafé van de Dijklandhoeve. Met glühwein en chocomel. 

Foodhoek en koopkraam
Elke Stadslanderijenboer heeft een eigen Foodhoek tijdens de kerstmarkt. Verheug je op allerlei heerlijks van eigen teelt en op ingemaakte producten voor de winter. Elke boer verkoopt producten van zijn of haar eigen bodem op de koopkraam. Neem je boodschappentas mee zodat je de rest van de week kan nagenieten van al het heerlijks uit Zwolle en ommeland!

Kinderactiviteiten
Bouwen in de Bamboestiek Bouwplaats, bomen klimmen onder begeleiding van Macventure-sports, broodjes bakken boven het kampvuur, schommelen en stappen op de stepping stones in de speelschuur, knuffelen met kleinvee.

Strobalenpodium voor kids en grote mensen
Artiesten:  verhalenvertellers en muzikanten worden nu geboekt Afwisselend verhalen en muziek in de theaterschuur op het strobalenpodium.

Zondag 16 december, 11.00 – 17.00 uur
Locatie: Dijklandhoeve, Luttekeweg 1, Zwolle