Hornbach voorjaarsknutselen (gratis)

  • van:  23 maart 2019 10:00
  • tot:  23 maart 2019 16:00
Hornbach voorjaarsknutselen (gratis)

Hornbach houdt van een professionele aanpak en dus zijn er in elke Kinderwerkplaats ervaren begeleiders te vinden. Deze begeleiders helpen je kleine bij het handig in elkaar zetten van een bouwwerkje, maar ook bij een tocht naar de wc of bij een omgegooide beker ranja. Doe je dat alles liever zelf? Mag hoor. Ze zijn gek op enthousiasme en vinden het helemaal leuk als je je handen uit de mouwen steekt in de Kinderwerkplaats.

De Kinderwerkplaats* is geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Je kunt aanschuiven wanneer je wilt, voor alle materialen wordt gezorgd en het is allemaal lekker gratis! Wel goed om even in de gaten te houden: In de Kinderwerkplaats wordt lijm en verf gebruikt. HORNBACH zorgt voor knutselschortjes maar we adviseren ouders altijd om het zekere voor het zekere te nemen en de kinderen sowieso kleren aan te doen die vies mogen worden.

*De Kinderwerkplaats is geschikt is voor kinderen tussen 4 - 10 jaar. Er wordt toezicht gehouden door ervaren begeleiders maar deelname blijft op eigen risico.