: Hoge Laarse MudRun in Zwolle

: Hoge Laarse MudRun in Zwolle

De derde editie van de Seven Stars Zwolse MudRun komt eraan! Zaterdag 6 juli vindt bij Sportpark het Hoge Laar opnieuw hét modderspektakel van Zwolle plaats. De Seven Stars Zwolse MudRun is voor jong en oud een sportieve belevenis. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom. Ook dit jaar slaat SportService Zwolle de handen ineen met verenigingen Thor (Survival), ZRZV Zwolsche (Roei -en Zeilvereniging), AVPEC1910 (Atletiek), HC Zwolle (Hockey) en de Scouting Hopman Kippersgroep om dit sportieve modderfeest weer tot een succes te brengen.  

De Seven Stars Zwolse MudRun bestaat dit jaar uit drie afstanden. Voor de echte bikkels is er de Master MudRun. Deze is in totaal 5 km en bestaat uit ongeveer 24 obstakels. Ook is er dit jaar weer de Family MudRun! Een run van ongeveer 4 km met 20 obstakels. Voor de allerkleinsten is er ook een Kids MudRun van 1,5 km. Maar ook bedrijven en teams kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de modderrace.

De Seven Stars Zwolse Mudrun 2019 vindt plaats op zaterdag 6 juli. De start en finish zijn bij HC Zwolle, sportpark het Hoge Laar. De run bestaat uit de volgende onderdelen:

13:00 – 13:30 Kids MudRun
13.45 – 14:15 Family MudRun
14:15 – 15:00 Master MudRun

 

Kids MudRun

Voor kinderen in de leeftijd 6 tot 10 jaar is er een speciale KidsRun. De afstand is ongeveer 1,5 km en start en eindigt bij HC Zwolle. Op de route trotseren de kinderen 10 obstakels. Kinderen kunnen zelfstandig deze route afleggen.

Family MudRun

Dit jaar kunnen families weer meedoen! Vanaf 10 jaar was het mogelijk om deel te nemen aan deze run. De afstand is ongeveer 4 km en het parcours bestaat uit 20 obstakels.

 

Meer info en inschrijven? klik dan hier.