Outdoor kinderfeestjes

Ook in het najaar en winter kun je prima je feestje buiten vieren. Je kunt naar een ( speel)boerderij of naar een park gaan. Of naar een heuse dierenpark. Lees verder voor onze suggesties

Dierenpark Taman Indonesia

Wat is er nou bijzonderder dan een feestje met Tuktuk? Bij Taman Indonesia ga je op ontdekking in Indonesië. Gezellig tussen de dieren een kinderfeestje vieren. Dat is toch bijzonder? Er zijn 2 kinderfeestjes waar je uit kunt kiezen.

Activiteitenboerderij Roke's erf

Op de boerderij van Roke's erf is er genoeg te doen. Kids kunnen aan het boerenleven proeven, door mee te helpen op de boerderij. Er een klompenpad en een Maisdoolhof en je kunt lekker spelen in de speelweide.

Doepark Nooterhof

De natuur ontdekken en spelen in het park, dat kan bij Doepark Nooterhof. De Nooterhof is dit jaar voor de tweede keer uitgeroepen tot gaafste horecaplek van regio Zwolle. Er zijn 3 kinderfeestje arrangementen. Je kunt kiezen uit een Fotospeurtocht, Max de Mol speurtocht of een piratenfeest.

De Flierefluiter

Heerlijk buiten spelen in de grote speeltuin. Of beestjes kijken en aaien op de kinderboerderij. Opeens slecht weer, dat is hier geen probleem, ze hebben ook een grote binnenspeeltuin. Bij de Flierefluiter is genoeg te doen. Er zijn 4 kinderfeestjes arrangmenten, dus voor ieder wat wils. Je mag reserveren, maar dat hoeft niet.

Netl

Kinderen worden wild enthousiast in Netl, de Wildste Tuin. De perfecte plek voor een onvergetelijk kinderfeestje! Kids kunnen naar hartenlust spelen en ravotten in de Wildste Tuin. Kids vanaf 8 jaar kunnen een pitch & putt golf feestje doen. Er is een basis feestje die je met een aantal zaken kunt uitbreiden.

Boer'n Xpeditie en Groot Sallands Maisdoolhof

De Boer'n Xpeditie is een leuke activiteit voor een kinderfeestje. De kinderen gaan zelf op pad en ontdekken van alles op de boerderij. Elk kind krijgt een eigen boerenpaspoort, waar de opdrachten en andere leuke activiteiten in staan. De Boer'n Xpeditie is goed te comibeneren met een dwaaltocht door het Maisdoolhof (t/m 8 oktober geopend)

De Drentse Koe

De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatiebedrijf. Hier kunnen kinderen heerlijk buiten spelen (en vanaf de herfst ook binnen) met nog een heus "boerengevoel". Rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote speeltuin. De Drentse Koe heeft 4 arrangementen voor kinderfeestjes.

 

 

Log In