Net wat anders kinderfeestjes

Wil je eens een ander soort kinderfeestje? Er is genoeg te kiezen. Wat dacht je van een feestje in het museum, bioscoop of theater of lekker met z'n allen creatief bezig zijn of discobowlen. Of doe eens gek en ga lekker met de kids skiën of ontvang een rondleiding bij PEC Zwolle.

Urbana

Kids vanaf ca. 6 jaar kunnen gaan discobowlen bij Urbana. Speciaal voor de kids zijn er extra hulpmiddelen waardoor het bowlen ook voor de kleintjes leuk is. Het kinderfeestje bij Urbana kun je zelf samen stellen en evt kun je een combi arrangement met McDonald's Zwolle Noord afsluiten.

Stedelijk Museum Zwolle

Musea zijn niet saai, dat bewijst Stedelijk Museum Zwolle. De kinderfeestjes zijn op woensdagmiddag tussen 13:30 en 16:00 uur en duren, afhankelijk van de activiteit, tussen de 1,5 en 2 uur. Je kunt kiezen tussen verschillende activiteiten, en voor je begint bezoek je eerst een deel van het museum. De meeste feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor meer informatie over de 7 kinderfeestjes, klik hier.

Kasteel het Nijenhuis

Sinds dit voorjaar kun je een heus ridder- of prinsessenfeest op het Kasteel het Nijenhuis organiseren. Voor prinsessen en ridders van 4 tot en met 7 jaar is een speciaal programma kinderfeestje ontwikkeld.

Indoor Skicentrum Zwolle

Doe eens gek en geef een skifeestje bij Indoor Ski centrum Zwolle. Skiën kan niet alleen in de winter, maar het hele jaar door. Onder begeleiding van een instructeur maken de kinderen spelenderwijs kennis met skiën.

Bakkerij museum

Op woensdagmiddag en zaterdag kun je in het leukste Bakkerijmuseum van Nederland je verjaardagsfeestje vieren! Je krijgt een bakkersmuts op, een schort voor, stroopt je mouwen op en gaat aan het werk, samen met al je vriendjes en vriendinnetjes.

Odeon De Spiegel theaters

Iedere jeugdvoorstelling in het theater is een feestje. Vier je het kinderfeestje bij Odeon De Spiegel theaters dan is er van alles mogelijk. Je kunt met vriendjes en vriendinnetjes enkel een voorstelling komen bekijken, maar je kunt ook voor of na afloop een feestje bouwen. Of een kijkje achter de schermen nemen, samen lekker eten of misschien zelfs toneelspelers op je feestje uitnodigen of bijvoorbeeld "Levend Ganzenbord" spelen.

Bluefinger Restaurant

De echte PEC Zwolle fan kan zijn/haar feestje bij Bluefinger Restaurant vieren. Dit restaurant, gevestigd in het stadion, biedt een uniek PEC Zwolle voetbalfeestje. Ook kunnen kids zich in het restaurant uitleven in een echte LEGO® kamer.

Feestje i.c.m. McDonalds

Er zijn ook diverse arrangementen bij McDonald'sin Zwolle, Kampen en Heerde mogelijk. Ze hebben meer dan 30 verschillende kinderfeestjes zoals een speurfeestje, ponyfeestje, zwemfeestje, fotoshootfeestje en bakkerijfeestje. De nieuwste kinderfeestjes zijn het filmfeestje en kamertjes maken en schatkistje zoeken.

 

 

Log In