Een kinderfeestje thuis vieren lastig? Nee, niet als je het slim aanpakt. Met een kant en klaar feestje in je mail bijvoorbeeld. En een website die de kinderen begeleidt tijdens het feest. 

Kinderfeestjes voor thuis: Confetti per Mail

De naam zegt al veel, maar nog niet genoeg. Jij hangt de slingers op, wij zorgen voor de Confetti, zo luidt de website. Dat vraagt misschien toch wat meer uitleg..

Wat koop je als je zo'n kinderfeestje voor thuis bestelt?

Als je een van de feestjes bestelt, ontvang je een draaiboek in de mail. Hierin vind je een overzichtje van alle benodigdheden en de voorbereidingen die het feestje vergen (dat zijn er trouwens niet zo veel). Ook vind je er uitleg over de spellen en opdrachten die de kinderen zullen krijgen, en een stappenplan voor tijdens het feest. 

Daarnaast krijg je tijdelijk toegang tot een speciale website. Deze website neemt de kinderen tijdens het feest aan de hand. Ze bedienen zelf de site en worden via de website meegenomen in het verhaal. Ze zitten zeker niet de hele tijd achter een schermpje, maar worden steeds weer op pad gestuurd naar een bepaalde opdracht. De website geeft de rode draad door het feestje weer, waardoor je als begeleider de kinderen niet meer bezig hoeft te houden. 

Bij ieder feestje horen ook wat extra printables. Die krijg je natuurlijk ook via de mail. Het is de bedoeling dat je die zelf uitprint. Soms is dit bijvoorbeeld een brief, soms onderdeel van een puzzel, soms zelfs geld (dat noemen ze Fetti!) dat je van tevoren even uitknipt. 

Wil je meer weten over deze kinderfeestjes en hoe het werkt? Kijk dan eens rond op de website www.confettipermail.nl, daar staat alles uitgebreid uitgelegd. 

naar de website

Kinderfeestje voor kleuters

Speciaal voor de jongere kindjes is er het feest Ziggy Zintuig. Ziggy is een robot, die de kinderen mee op pad zal nemen naar zijn vrienden. De zintuigen staan centraal, maar de lol staat voorop! 

De kinderen krijgen tijdens dit feest een speciale stempelkaart, die ze gaandeweg vullen door samen opdrachten uit te voeren. 

Naar dit kinderfeestje

Kinderfeestje voor kinderen vanaf 7 jaar

Hoewel je bij De VriendenClub zou denken dat kinderen elkaar door en door moeten kennen, is dat bij dit feestje juist niet nodig! Ze leren elkaar kennen tijdens allerlei gekke, actieve en ook rustige(re) opdrachten. De sfeer wordt al gezet bij het (van tevoren) invullen van de vragenlijst. Tijdens het feest is samenwerken belangrijk, samen sparen de kinderen voor Vriendschapspunten. 

Naar dit kinderfeestje

Kinderfeestje voor fans van Weerwolven, Among Us en Wie is de Mol: Dwarsbomen

Dit feestje, het best geschikt vanaf 8 jaar, is spannend, een tikje gek en vooral erg leuk om te vieren. De kinderen krijgen de opdracht een schat uit de boom te halen. Om daar te komen, hebben ze een ladder nodig. De ladder is er wel, maar de traptreden ontbreken.

De groep kan tijdens dit feest geld verdienen om traptreden te kopen. Maar: niet iedereen wil dat de ladder vol komt......

Naar dit kinderfeestje

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor