Mad Science | Naschoolse Wetenschaps & Techniek Cursus  

Schoutstraat 5, 4336 HN Middelburg

De naschoolse techniek cursus geeft kinderen een eerste kennismaking met wetenschap & techniek.

Mad Science geeft kinderen een positieve kijk op wetenschap en techniek, en laat hen beter begrijpen hoe dit de wereld om hen heen beïnvloedt. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen, zijn zeer educatief en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Door talloze experimenten, activiteiten en demonstraties leren ze de kinderen principes en methoden waar ze later op terug kunnen vallen. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. 

Dit alles wordt geleid door een professionele Mad Science docent die een uitgebreide training heeft moeten doorlopen en natuurlijk een passie heeft voor het werken met kinderen. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. 

De lessen duren 1 uur en worden op school gegeven. Kijk op de website van Mad Science of de school van jouw kind de professor van Mad Science al heeft uitgenodigd. Zo niet, dan is het misschien leuk om de school van deze mogelijkheid op de hoogte te stellen!

  • Adres: Schoutstraat 5
  • Stad:  Middelburg
  • Land:  NL
  • Postcode:  4336 HN