Wandelen met kinderen

Wat een weertje, het lijkt wel herfst. Normaal gesproken zou ik nu zeggen: we zoeken lekker een binnen-uitje op met het gezin, maar vandaag heb ik een ziek kindje thuis zitten waardoor dat ook geen optie is. Dus ben ik me maar nuttig gaan maken :)


 

Ter voorbereiding op de vele dagen zonder regen die nog gaan komen, ben ik gaan zoeken naar kindvriendelijke wandelroutes in Zeeland. Wat mij namelijk opvalt is dat wij vaak op dezelfde paden belanden. Misschien is het een stukje veiligheid omdat je zo zeker weet dat de route niet te lang is voor de kinderen, of misschien is het gewoon gemakzucht. Om hier verandering in te brengen ben ik op zoek gegaan naar andere wandelroutes.


Omdat er behoorlijk wat natuur is in Zeeland en de verzameling wandelroutes een flinke lijst is geworden, zijn de routes opgesplitst per eiland. 

Je kunt hieronder zelf selecteren waar je wilt gaan wandelen:

Ik wil met de kinderen wandelen op Schouwen-Duiveland

Ik wil met de kinderen wandelen op Noord-Beveland

Ik wil met de kinderen wandelen op Zuid-Beveland

Ik wil met de kinderen wandelen op Walcheren

Ik wil met de kinderen wandelen op Zeeuws-VlaanderenOp bovenstaande pagina's zullen echt lang niet alle mooie wandelroutes staan, dus tips zijn van harte welkom! Aanvullingen voor bovenstaande gebieden, of voor Tholen en Sint Philipsland mag je mailen naar zeeland@go-kids.nl Ik en de bezoekers van Go-Kids Zeeland zullen je heel dankbaar zijn!