Superhandig om mee te nemen, duurzaam, en het is een keer iets anders dan het speelgoed thuis:

Kartonnen speelgoed

Heb je de kartonnen producten van Kartent.nl wel eens gezien? Superleuk om met de kids in elkaar te zetten en vervolgens helemaal te versieren. Nu spelen ze echt letterlijk alleen maar met de doos :). Gebruik ook de (duurzame) vingerverf, krijt of glitters. Aan creativiteit geen limiet. 

KarTent heeft voor de meivakantie speciale actiepakketten (verf plus het product)  met 20% korting! En alles is heel handzaam verpakt en past dus perfect in de auto, mocht je op pad gaan. 

Bekijk hier de leuke producten, van raket tot zelf een mooie lamp maken!

Duurzaam speelgoed van KarTent

Bekijk onderstaand filmpje voor een indruk van het speelgoed dat KarTent verkoopt. Wij zijn fan in ieder geval!

Waarom is KarTent duurzaam?

-Slim verpakt! Ze maken hun verpakking zo klein mogelijk en gebruiken restmateriaal en al gebruikt karton. Zo kunnen ze de producten niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam vervoeren. Duurzaam karton Het karton bestaat voor 73% uit gerecycled materiaal. De rest van het karton is gemaakt van FSC-gecertificeerde houtvezel.

-In tegenstelling tot heel veel andere consumentenproducten is bij KarTent alles 100% te recyclen.

-Made in Amsterdam: De producten worden niet in verre landen gemaakt, dus ze hoeven hier ook niet hierheen gesleept te worden met vervuilend transport! 

-Gemaakt voor jou! Na je bestelling gaan ze meteen aan de slag om jouw product 'vers' te maken uit ons karton! Ze maken dus geen product teveel en hebben geen voorraad!

Huh, karton, is dat wel sterk genoeg?

Alles wordt van een sterk Kraft karton gemaakt. Dit is veel sterker dan je gewend bent dan bijvoorbeeld het karton van de online bezorgdoosjes of bananendoosjes. Dat komt wel goed dus! Dus zoek je nog iets leuks voor de vakantie? Dan hopen we je met dit handzame, duurzame en creatieve idee geïnspireerd te hebben!

Naar de producten