Hoe gaat het bij jou de afgelopen weken? Kijk jij al enorm uit naar het moment waar op de kinderen weer naar school mogen? Bij mij (Anneke) is het allemaal behoorlijk relaxed maar ja, ik heb dan ook jongens van 13 en 15, geen basisschool kinderen.

Mazzel met mijn pubers...

Nu lees ik ook van puberouders best veel probleemverhalen over kinderen die niet vooruit te branden zijn. Die ze  voortdurend achter de broek aan moeten zitten. Dat is bij mij gelukkig niet zo, ze doen heel netjes en trouw wat ze moeten doen. Mazzelaar die ik ben!

... of iets goed gedaan in de opvoeding

Of misschien heb ik gewoon iets goed gedaan in de opvoeding... dat kan natuurlijk ook. Over opvoeden gesproken: ik heb een mooie tip voor je: het online programma Opvoeden zonder Stress & Strijd van Happy Rebels. Je kunt de eerste twee lessen gratis meedoen als je aanmeldt vóór 1 mei, dus dat is mooi meegenomen! 

Ze vertellen er graag zelf over:

Opvoeden valt niet altijd mee

Opvoeden is een mooie, maar ook uitdagende en ingewikkelde taak. In deze coronatijd breng je waarschijnlijk veel meer tijd met je kind(eren) door. En misschien heb je ervaren dat er best wat stress en strijd is binnen jouw gezin.

Ben je nog niet helemaal tevreden over hoe het opvoeden je vergaat? Wil jij graag:

  • meer plezier en ontspanning bij het opvoeden? 
  • meer verbinding met je kind en meer harmonie in je gezin?
  • dat je kind zich ontwikkelt als een open minded volwassene met zelfvertrouwen?
  • een opvoedexpert worden die elke opvoeduitdaging met gemak aankan?

Schrijf je tot 1 mei gratis in voor het 1e deel van het online programma Opvoeden zonder Stress & Strijd van Happy Rebels. 

Gratis aanmelden

Over Happy Rebels

Happy Rebels Institute is een online platform voor opvoedingsondersteuning met effectieve en praktische opvoedprogramma’s die jou helpen opvoedexpert te worden.

Happy Rebels Institute

Happy Rebels Institute is opgericht door Cobien Leguijt (orthopedagoog en klassiek homeopaat), Merel van de Kamp (pedagoog en leefstijlcoach) en Moniek Ammerlaan (leefstijlcoach in opleiding en zelfstandig communicatieadviseur) met als doel om elke ouder te helpen om opvoedexpert te worden.

De opvoedmethode van Cobien en Merel is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange eigen werkervaring in de (pedagogische) praktijk.

Opvoeden zonder Stress & Strijd

Het programma Opvoeden zonder Stress & Strijd is een antwoord op uitdagingen waar veel ouders - zeker in deze tijd - in de opvoeding tegenaan lopen.

Opvoeden zonder stress & strijd van Happy Rebels

Weet dat je veel invloed hebt op hoe je kind als volwassene in het leven staat, en dat deze tijd met je jonge kind(eren) onbetaalbaar is en leuk en ontspannen kan zijn! Voor elke ouder.

Word ook een opvoedexpert!

Happy Rebels en ik gunnen het jou en je kind van harte dat ook jij opvoedexpert wordt. Dat maakt het leven met kinderen leuker en makkelijker voor jullie allemaal.

Veel plezier met de twee gratis lessen van Opvoeden zonder Stress & Strijd,
Merel (Happy Rebels) & Anneke (Go-Kids)