Uitleven!

Bounz Enschede

Een trampolinepark van 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan en zelfs de rondom schuinewanden zijn een trampoline!Maak een koprol, een salto of oefen de mooiste sprongen! Alles kan in deze trampoline hal. Bounz is een geweldig uitje voor alle leeftijden. De kleintjes kunnen lekker veren en springen op de trampoline. Ouders hoeven niet bang te zijn dat ze zich bezeren of eraf vallen, want dit kan niet. Alles is omheind door trampoline wanden. De grote kids kunnen hun gave sprongen oefenen en laten zien, maar ook leren van de anderen die aan het springen zijn. En 1 ding is zeker...dit is een uitje dat ook papa's erg leuk vinden! Op is er een gave Disco Bounz voor kids vanaf 8 jaar.

Met je coupon uit de postcode loterij agenda ontvang je 20% korting op de toegangsprijs.

Avatarz

Het grootste klimbos van Nederland met meer dan 100 hindernissen verdeeld over 9 parcoursen.
Voor kinderen vanaf 6 jaar wacht er op 2 tot 4 meter hoogte een speciaal kidz parcours met 30 hindernissen. Vanaf 10 jaar mogen kinderen alleen op het hoge parcours. Heel stoer, hoog in de bomen. Avontuurlijk en veilig. En denk je alles te hebben gehad dan wacht je nog een 200 meter lange kabelbaan. Onvergetelijk en supergaaf.

Het peuterpad is voor de jongste helden een stoere plek om te klimmen en te klauteren! Het PeuterPad is speciaal voor de kleinsten tot 6 jaar welke nog niet kunnen klimmen in het Klimbos. Samen met het coole SpringkuZZen , het speelhuisje en de kabelbaan een gave plek om lekker actief bezig te zijn.

Discgolf speel je ook bij Avatarz. Disc Golf of ook wel Frisbee Golf genoemd is een sport die in veel opzichten lijkt op het traditionele golfspel. Bij het golfspel moet de bal, met een club in een gat in de grond, de hole, worden geslagen. Bij Disc Golf moet de Frisbee met de hand in een target worden geworpen. Deze target bestaat uit een ronde rij kettingen bevestigd aan een paal in de grond of aan een natuurlijk obstakel. Als de Frisbee de kettingen raakt is het de bedoeling dat deze Frisbee in de basket valt die onder de kettingen is bevestigd. De winnaars is degene die in zo min mogelijk worpen het parcour aflegt.

Avatarz is in de herfstvakantie van dinsdag t/m zondag van 11:00 uur tot 18:00 uur geopend.

Meer informatie over Avatarz.

Avontura Twentehallen

Met ruim 2.500m2 het grootste indoor speelparadijs van Enschede! Een groot speel labyrint, funshooter met ballenbak, rodelbaan, grote glijbaan met rupsbanden, trampolines, verschillende kleine glijbanen, autocircuit, klim vulkaan, klim toren, multisport veld, blokken bouwzone, 2 speelcaravans en aparte peuterhoek voor de kleintjes. Daarnaast zijn er interactieve spellen met de eye-play (projectie op vloer) en 2 Xbox Kinect's (bewegen voor scherm)

In de vakantie zijn er iedere dag activiteiten:

Maandag 17 oktober Dansen met Okke 13:00 uur tot 14:00 uur. Wanneer je alle passen onder de knie hebt, ga je samen met Okke optreden.

Dinsdag 18 oktober Voetbaltoernooi 13:00 uur tot 14:00. Ben jij de nieuwe Messi? Laat dan jouw vaardigheden zien tijdens het voetbaltoernooi.

Woensdag 19 oktober Obstacle Run 13:00 uur tot 14:00 uur. Leg als snelste het parcours af en maak kans op een heerlijke Slush Puppy.

Donderdag 20 oktober Spinnenweb knutselen 13:00 uur tot 14:00 uur.De herfst is perfect om lekker te knutselen. Doe je met ons mee?

Vrijdag 21 oktober Schminken 12:00 uur tot 15:00 uur. Altijd al een echte Elsa of Spiderman willen zijn? Laat je dan vandaag schminken door Rosanna Feikens van Atelier- Cana

Zaterdag 22 en zondag 23 oktober Speurtocht door Avontura gehele dag. Haal het antwoordformulier op bij de bar en de zoektocht kan beginnen! Weet jij alle vragen te vinden? Ze zitten goed verstopt!

Kids City in Borne

Het piratenschip van Borne...Kids City is een geweldige binnenspeeltuin waar van alles te beleven valt! Wat dacht je van spelen in de megaspeeltuin, 3 verdiepingen hoog met 50 attracties, een filmpje pakken in de Kidsbios, even swingen in de echte undersea Kinderdiscotheek , je laten schminken als een piraat of even een bezoekje brengen aan het piratenmuseum. Kapitein Kid, Mattie de Scheepsmuis en Pipi Langkous brengen ook regelmatig een bezoekje. Voor de kleinere kids is er een speciale speeltuin met zachte materialen, maar met genoeg uitdaging! In 't Sloepje kun je mega bouwwerken maken van grote bouwblokken. Sluit de dag af met een hapje eten in het restaurant. In de vakantie is Kids City iedere dag geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur. Voor prijzen en contactgegevens klik hier.

Speeltuin Morskieft

Bij Speeltuin Morskieft in Reutum kunnen de kids zowel binnen als buiten spelen. Binnen is een speeltuin met zandbak, trampolines, spookhuis, bouwblokken, klimtoestellen en nog veel meer. Buiten is een grote speeltuin met alle attracties die een speeltuin wensen kan. In de vakantie is Morskieft iedere dag geopend vanaf 10:00 uur.

Happy Heintje

De binnenspeeltuin van recreatiecentrum de Witte Berg is iedere zaterdag en zondag geopend. De entree is gratis. Als ouder kun je lekker op het terras of in het restaurant zitten.

Log In