Kom naar de verschillende Sinterklaas activiteiten in Hulst! 

Sinterklaas en zijn pieten komen weer naar Hulst! Er zijn super toffe activiteiten georganiseerd zoals de intocht, de grote chocoladeletter speurtocht en het uizwaaien.

Intocht

Zondag 13 november om 14:00 komt de Sint aan op het Stationsplein. De intocht zal via de Stationsweg, Gentsestraat, Fr.v.Waesberghestraat, Steenstraat, Gr.Markt naar de Houtmarkt gaan. Bij de Houtmarkt geeft de Sint vervolgens een feestje! 

Grote Chocoladeletter Speurtocht

Met reuze chocoladeletters is de speurtocht uitgezet, met de gevonden letters maken de kids een slagzin. Uit alle inschrijvingen worden 10 namen getrokken, die een cadeaubon van €10 winnen! De speurtocht is vanaf 12 november te downloaden, te lopen of af te halen bij het infopunt #inhulst. Bij dat infopunt kan je  ook je ingevulde speurtochten inleveren tot aan 5 december. Op 6 december tijdens het uitzwaaien, worden de kids die gewonnen hebben bekend gemaakt. Ga jij dat worden?

Uizwaaien

6 december word de Sint weer uitgezwaaid uit Hulst en gaat hij weer terug naar Spanje. De locatie en tijden worden nog bekend gemaakt op de site van #inhulst, klik hier onder voor de site!

Klik hier voor meer info!