Agenda zomervakantie

Deze vakantie staat voor velen in teken van leuke dagjes uit. Er zijn tal van evenementen en activiteiten in de regio. We hebben er een paar voor je uitgelicht. Zo heeft elk dorp of stad wel zomerfeesten of braderieën. Dit zijn de grote trekkers: Blauwvingerdagen in Zwolle, Kamper Ui(t)dagen of de Ommer Bissingh.

Film

Ben je een filmliefhebber? Zoals elke vakantie zijn er weer een paar nieuwe films in de bios; Koemba, de zebra die zijn strepen kwijt is en 2 Nederlandse films: Heksen bestaan niet en Oorlogsgeheimen. En de deel 2 van Planes gaat eind juli in première. Ideaal voor een wat minder zonnig of regenachtige dag.

Theater

Houd je van theater? Deze vakantie organiseert Odeon De Spiegel theaters 2 leuke theaterweken. Van 14 t/m 18 juli is er de SummerSchool . Een week lang kunnen kids diverse workshops zoals: breakdance, rap, mime, djembé volgen. En in de laatste week van de vakantie zijn er alle leuke theateractiviteiten in de Zwolse wijken te doen. Theater Buitengewoon bestaat uit een voorstelling en een workshop en is geschikt voor kids vanaf 4 jaar. En de leukste Buurmannen van Nederland komen naar Zwolle. Op woensdag 13 augustus geven Buurman & Buurman 2 voorstellingen bij Odeon De Spiegel theaters. Kaartjes zijn extra aantrekkelijk door de deal van de Hema.

Natuur

Ben je dol op de natuur, Natuurmonumenten organiseert ook tal van leuke buitenactiviteiten. Check de agenda!

Log In