In- en outdoor wintersport en klimmen

Voor wintersport of klimmen hoef je niet ver te reizen. Ook in Drenthe kan je samen met je kinderen naar hartenlust schaatsen, skiën, snowboarden en klimmen, weer of geen weer!

Emmen on Ice

Van 11 december 2015 t/m 3 januari 2016 ligt er voor de 10e keer een ijsbaan op het Marktplein in Emmen, tegenover de Grote Kerk. Ook dit jaar komt er een tent over de ijsbaan dus of het nu goed of slecht weer is, schaatsen kan altijd. EmmenOnIce

Het Echten Ijsplein: Schaatsen op echt ijs!

Vakantiepark Westerbergen biedt u deze winter de kans om op het park te schaatsen op echt ijs! Op echt ijs kan door iedereen geschaatst worden op eigen kunst en/of ijshockeyschaatsen. In de periode 12 - 18 december van 16.00-21.00 en in de periode 19 december - 3 januari van 09.00-22.00 uur.

IJsbaan De Bonte Wever

IJskoud winterplezier op de 400 meter ijsbaan!
Het ijsseizoen 2015/2016 loopt t/m zondag 6 maart 2016.
Bij De Bonte Wever kunt u ook gezellig en sportief kerst vieren met het hele gezin tijdens de Sportieve Kerst-inn op zaterdag 26 december 2015 van 13,30 tot 17.00. Genieten van sfeervolle live muziek, lekker eten en drinken en ondertussen vermaken de kids zich prima in de speciale kinderhoek. Een bezoek aan het subtropisch zwem- en saunaparadijs en/of de ijsbaan gedurende de dag (tijdens openingstijden) geeft een sportief tintje aan uw verblijf!

Molecaten Outdoor Drenthe

De all weather skibaan van Molecaten Outdoor Drenthe biedt u de unieke mogelijkheid om dichtbij huis ski-ervaring op te doen en de ski-technieken onder de knie te krijgen. Kortom; een top dagje uit of een perfecte voorbereiding op uw echte wintersportvakantie.
Bij is er ook een geweldige outdoor klimpark, die bestaat uit maar liefst drie klimparcoursen en een 517 meter lange zipline! Ook geschikt voor beginners en kinderen vanaf 4 jaar.

Klimcentrum In- en Outdoor at Pinokkio

Urenlang klimmen, klauteren en ravotten? Dat kan bij In- en Outdoor at Pinokkio. Kinderen kunnen bij ons indoorcentrum uitbundig spelen en uitgedaagd worden. Ze ontdekken de Jungle (5-7 jaar) of trotseren de hoogtes in het Klimpark (7 jaar en ouder) of verspringen bij het Cybersporten. In de bioscoop kunnen ze lekker bijkomen op de loungebanken. Ouders zijn welkom om te blijven kijken, maar kunnen ook iets anders gaan doen. Onze medewerkers zijn professioneel toegerust om kinderen op te vangen. Open op Woensdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 18:00. Vrijdag avond: 18.00 - 21.00 blacklight feestjes, 7+ (op basis van reservering,).

Indoorski Assen

Indoor rolbaan van Indoorski Assen bestaat uit een lopende band die onder een hellingshoek naar boven draait. Hierdoor ontstaat een eindeloze afdaling. Zowel de hellingshoek van de baan als de snelheid van de band is te variëren. Wij kunnen je dus altijd een uitdagend lesprogramma bieden of je nu beginner of ver gevorderd bent. Indoorskiën komt technisch volledig overeen met skiën in de sneeuw. U kunt zowel groepslessen als privé ski of snowboard lessen boeken of gebruik maken van Kerst special aanbieding in de kerstvakantie.

Log In