Volg Go-Kids via Whatsapp kanalen in Noord-Holland

Go-Kids Noord-Holland beschikt vanaf vandaag (18 oktober) over de nieuwe functionaliteit van Whatsapp; namelijk een eigen Whatsapp kanaal! Hiermee kunnen wij de ouder/verzorgers van kinderen in de verschillende regio's in dit gebied nog beter en makkelijker op de hoogte houden van leuke tips, weetjes en winacties! En dit is anoniem, dus anders dan je gewend bent van Whatsapp!

Wat is Whatsapp kanaal?

Wereldwijd biedt Whatsapp bedrijven of personen de mogelijkheid om een eigen kanaal aan te maken. Mensen die geïnteresseerd zijn in dit kanaal kunnen dit rechtstreeks via Whatsapp volgen! 
De kanalen vind je gewoon in je Whatsapp, onder tabblad 'Updates'.

Hoe zit het met je privacy?

Berichten in de kanalen blijven beveiligd. Tevens is het niet mogelijk voor anderen om te zien wie het kanaal volgt en de nummers van andere volgers te zien (wat bij Whatsapp groepen dus wel zo is). Persoonlijke informatie wordt voor zowel de beheerder als de volgers dus goed beschermd.

Reageren via het kanaal

Het is in het kanaal alleen mogelijk om via emoji te reageren op een bericht. Hoe je reageert is echter niet zichtbaar voor de andere volgers. Berichten blijven 30 dagen zichtbaar in het kanaal, daarna worden ze automatisch verwijderd. Berichten kan je wel doorsturen naar andere personen, chats of groepen. De link verwijst altijd terug naar het kanaal waar het bericht vandaan komt. Op deze manier kunnen zij ook meer te weten komen.

Go-Kids regio's in Noord-Holland met eigen kanalen

Elke regio in Noord-Holland heeft nu zijn eigen kanaal. Hier wordt je regelmatig geüpdate met de leukste tips op gebied van uitjes, activiteiten, clubs, kinderfeestjes, winacties en nog veel meer in jouw regio! Sommige tips en acties zullen zelfs exclusief via dit kanaal gecommuniceerd worden! Door de berichtgeving op dempen te zetten kan je ervoor kiezen om niet constant de berichten in je scherm te zien. Wil je niks missen? Zet de berichtgeving dan vooral aan... (standaard staat het belletje uit).

Volg jouw regio:

Durf jij deze nieuwe stap te nemen en samen deze nieuwe berichtgeving te ontdekken met mij? Volg dan jouw regio.

  • Klik op één (of meerdere) van bovenstaande regio's.
  • Het juiste kanaal opent gelijk in je Whatsapp (als je dit via mobiel doet)
  • Helemaal rechts bovenin klik je op 'volg'.
  • Je bent nu helmaal klaar en volgt alle leuke berichten van ons!

Volg Go-Kids

Wil je liever Go-Kids nog even via de andere kanalen volgen. Dan kan dat ook nog.

Go-Kids op social

Footer_Charlotte_GoKids

 

 

 

 

 

 

Log In