Super winactie voor SpeeldagNL!


Op zondag 17 september 2017 is weer de jaarlijkse SpeeldagNL in Hoorn. Een superleuk evenement waar gezinnen uit heel Noord-Holland een waanzinnige dag kunnen beleven. Er is ontzettend veel te doen en dat is ook nog allemaal hartstikke GRATIS! Meer dan 50 spellen, spelen en activiteiten vind je op een traject van maar liefst 3 kilometer lang.

Go-Kids steunt SpeeldagNL

Natuurlijk ondersteunt Go-Kids dit gratis evenement voor kinderen van harte. We zijn er ook zelf aanwezig met een stand, waar je Marije (Go-Kids Noord-Holland Noord) en Anneke (Go-Kids Zaanland en Go-Kids Amsterdam) tegenkomt. Bovendien brengen we SpeeldagNL met veel plezier onder de aandacht van onze websitebezoekers, Facebookvolgers en nieuwsbrieflezers. Zo zorgen we ervoor dat heel veel ouders weten dat SpeeldagNL er is, en dat dus heel veel kinderen van deze heerlijke dag kunnen gaan genieten.

Super winactie

Ondertussen weten wij ook wel dat als je iets onder de aandacht wilt brengen - dat een winactie het dan heel goed doet. Dus hebben we een super winactie bedacht! Deze kom je tegen op Facebook, natuurlijk op onze stand bij SpeeldagNL en misschien wel ergens anders? We doen deze actie met de vier Noord-Hollandse regio's van Go-Kids samen: Noord-Holland Noord, Zaanland, Haarlem en Amsterdam.

Wat kun je winnen?

Als je meedoet maak je kans op ÊÊn van deze superprijzen...

🎈 Een fantastisch kinderpakket met drie Playmobil dozen en nog veel meer 🎈

🎈 Een gratis Go-Kids familyplanner - voor jou gepersonaliseerd! 🎈

🎈 Vrijkaartjes voor MonkeyTown Purmerend 🎈

🎈 Gezinskaart voor attractiepark De Goudvis (twee kinderen, twee volwassenen) 🎈

🎈 Een tien-rittenkaart en twee cadeaubonnen van MonkeyTown Uitgeest 🎈

Is dat tof of is dat supertof? Meedoen dus!!!

Wat moet je doen om kans te maken?

Iedereen die zich in het weekend van 16 en 17 september inschrijft voor ÊÊn van onze regionale nieuwsbrieven maakt kans op een prijs. En weet je... als je voor alle vier inschrijft maak je vier keer kans! Het is bovendien hartstikke handig om te weten wat er in de rest van Noord-Holland te doen is toch?

=> Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Noord-Holland Noord

=> Schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam

=> Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Haarlem

=> Schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland

That's all.... na het weekend controleren we de nieuwe inschrijvingen in de vier regio's en kiezen we de winnaars.

Log In