Barndegat 6-8, 1505HN Zaandam

HEMLAB is het leukste jeugdlab in de Zaanstreek en Noord-Holland. In dit eerlijke laboratorium kunnen kinderen tussen 7 en 13 jaar zelf experimenteren met chemie en natuurkunde.

Check Hemlab.nl

Proefjes bij het Hemlab!

Elke zaterdagmiddag is het Openlab. een proefjescircuit waar meisjes en jongens, met een veiligheidsbril op en een labjas aan, zelf proefjes kunnen kiezen en uitvoeren. Elke 2 weken weer een ander thema met andere proefjes. 

Elke zaterdagmiddag - en extra in schoolvakanties - kunnen kids (en ouders) bij het HEMLAB meedoen aan een Openlab. Dan kunnen ze zelf proefjes doen met een veiligheidsbril op en een labjas aan. Het Openlab heeft altijd een thema - je vindt ze terug in de Go-Kids agenda.

Wetenschapscursus Hemlab!

Kids kunnen bij het HEMLAB ook meedoen aan een Wetenschapsursus . Daarbij gaan de specialisten van het lab met de kinderen 10 weken lang dieper in op onderwerpen en technieken van experimenteren en onderzoeken. 

Kinderfeestje Hemlab!

Een laboratoriumfeestje - dat is een originele manier om je verjaardag te vieren met vriendjes en vriendinnetjes! Kijk snel bij het HEMLAB Kinderfeestje.

De leukste uitjes en feestjes
in Zaanstreek-Waterland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor