Koningsdag, dat is eigenlijk gewoon overal feest. Heerlijk lopen langs de (kinder)vrijmarkten of meedoen aan de diverse oranje en Konings kinderactiviteiten. Door heel Noord-Holland zijn er vele gezellige plekken te vinden, waaronder dus speciale vrijmarkten voor kinderen. Alle leuke Koningsdag activiteiten hebben we per regio verzameld zodat je precies kan zien wat jij waar wilt gaan doen!

Koningsdag in Noord-Holland

Ga je met Koningsdag altijd naar dezelfde locatie of ben je altijd op zoek naar iets nieuws? In je eigen regio of wellicht een omliggende plaats zijn er genoeg Koningsdag vrijmarkten en kinderactiviteiten te ontdekken. We helpen je met het uitzoekwerk door alle Koningsdag activiteiten bij elkaar te zetten.

----------

Koningsdag_DenHelder

Koningsdag in de regio Noordkop

Kom je in de Noordkop naar Koningsdag? Neem dan een kijkje in Den Helder, Schagen of één van de plaatsen in Hollandse Kroon! Bekijk ook de agenda voor meer uitjes tips.

----------

Koningsdag_Alkmaar

Koningsdag in de regio Alkmaar

In Alkmaar en omliggende plaatsen als Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Noord- en Zuid-Scharwoude is Koningsdag voor kinderen onmisbaar. Zeker de grote vrijmarkt en kinderkermis wil je niet missen. Bekijk ook de agenda voor meer uitjes tips.

----------

Koningsdag_Westfriesland

Koningsdag in de regio Westfriesland

In Westfriesland zijn echt in alle steden en dorpen als Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Venhuizen, Blokker, Opperdoes etc (kinder)vrijmarkten met leuke kinder activiteiten en spelletjes te vinden. Bekijk ook de agenda voor meer uitjes tips.

----------

Koningsdag_Zuidoostbeemster

Koningsdag in de regio Zaanstreek-Waterland

In de gehele regio Zaanstreek-Waterland zijn in de vele plaatsen en dorpen Koningsdag activiteiten te vinden. Van Purmerend, Zuidoostbeemster, Volendam, Edam, Oosthuizen, Monnickendam, Assendelft, Saendelft en Wormerveer. Bekijk ook de agenda voor meer uitjes tips.

----------

Koningsdag_Amsterdam

Koningsdag in de regio Amsterdam

In Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amstelveen en Weesp zijn er een paar leuke activiteiten voor kinderen met Koningsdag. Bekijk ook de agenda voor meer uitjes tips.

----------

Koningsdag_Gooi

Koningsdag in de regio Gooi & Vechtstreek

Vier je Koningsdag in 't Gooi, dan kan je hier op de verschillende vrijmarkten van de plaatsen terecht. Ook voor kinderen zijn er leuke Oranje-activiteiten te beleven. Bekijk ook de agenda voor meer uitjes tips.

----------

Footer_GoKids_Charlotte

We hebben geprobeerd om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen rondom Koningsdag. Natuurlijk kan het zijn dat we iets gemist hebben. Geef dit vooral aan ons door zodat we dit erbij kunnen plaatsen! Mail noord-holland@go-kids.nl

Log In