Kleurwedstrijd Go-Kids & IJsbeelden Festival

De eerste IJskoning(in) van Zwolle is bekend

Go-Kids heeft in samenwerking met het IJsbeelden Festival tijdens de kerstvakantie een ludieke kleurwedstrijd georganiseerd. Op 7 januari is de winnaar bekend gemaakt. Jikkelien Heijne uit Zwolle heeft een prachtig kunstwerk in de vorm van een heus ijspaleis geknutseld en gekleurd. Daarmee is zij de terechte winnaar geworden en wordt ze op zaterdag 11 januari tot ijskoningin op het IJsbeelden Festival gekroond.

De jonge ijskoning(in) wordt daarbij in een koninklijk jasje (aangeboden door Meinesz & Bennesz) gestoken en vorstelijk onthaald op het IJsbeelden Festival met een fotomoment op de koninklijke ijstroon. Tevens wint Jikkelien een waardebon van Twinkel Kidz voor winteraccessoires, vrijkaartjes van Djambo Kidsplay, een skiles bij Indoor Ski Centrum Zwolle en een lunch op 't Pannenkoekenschip. Na het officiële kroning gaan alle winnaars met sprookjestocht door meesterverteller Stan Fritschy door de binnenstad. Naast deze hoofdprijs waren er nog meer coole prijzen te winnen. De overige winnaars: Lisa Verkley (waardebon van Heppie), Lize Docter (theaterkaartjes van Odeon De Spiegel Theaters, Hannah Meas (kaartjes van Museum de Fundatie/ Kasteel het Nijenhuis, Sander Verbruggen(dinerbon van Bluefinger Restaurant, Aimeé van Heerde (vrijkaartjes Giga Konijnenhol van Beerze Bulten, Wim Rouwenhorst (vrijkaartjes Giga Konijnenhol van Beerze Bulten) en Chiem Buis (4 kinderarrangementen van De Flierefluiter)

Deelnemers van deze kleurwedstrijd zijn: Het IJsbeelden Festival, De Bibliotheken in Zwolle, Heppie, Twinkel Kidz, Djambo Kidsplay, Indoor Ski Centrum Zwolle, Beerze Bulten, Bluefinger restaurant, De Flierefluiter Raalte, Telstar Zwolle, Yosemite, Odeon De Spiegel theaters, 't Pannenkoekenschip en Meinesz & Bennesz. Deze ondernemers hebben ook bij gedragen aan het prijzenpakket.

 

Log In