Erop uit en indoor

Wil je gewoon ergens binnen spelen? Dan hebben wij een aantal tips om heerlijk indoor te spelen. Hier onze indoor speeltips:

Octo4Kids in Ommen

Octo4Kids is een nieuw indoorspeelparadijs in Ommen. En Octo is de mascotte. Heerlijk indoor spelen en ouders kunnen lekker op het binnenterras zitten. Octo4kids is alle dagen geopend in de vakantie. En op vrijdag 27 februari organiseert Octo van 14.00 tot 18.00 uur het Prinsessen en Prinsen gala. Lekker spelen in je mooiste verkleedkleren, leuke spelletjes doen en natuurlijk een prijs voor de jongen en het meisje die het mooist verkleed is.

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe

De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatiebedrijf. Er kan volop binnen worden gespeeld in de nieuwe speelschuur met (speel)pony rijden in de speelmanege, voetballen in glow-in-the- dark en oud Hollandse spelen in de black-light. Jong en oud kan zich hier prima vermaken! De Drentse Koe is tijdens de vakantie dagelijks open van 10.00 tot 18.00 uur.

Djambo Kidsplay

Goed of slecht weer, bij Djambo Kidsplay, de indoor speeltuin in Zwolle, kun je altijd terecht. Klim op de coole klim- en klautertoestellen en maak kennis met Timba, de mascotte. Djambo is dagelijks geopend tijdens de vakantie.

Dagje Beerze Bulten

Bij de Beerze Bulten kun je altijd terecht bij het overdekte Giga Konijnenhol, overdekt zwembad en het Giga Konijnenveld (buitenspeeltuin) in een fantastische omgeving.

Met de Giga Combi Actie heb je toegang tot het Giga Konijnenhol en het Zwemparadijs voor slechts €7,50! Daarnaast kun je om 15.00 uur genieten in het theater van een geweldige theatershow met onder andere Bultje het Konijn! De Giga Combi Actie geldt in de voorjaarsvakantie iedere dag, een giga leuk dagje uit! Het Giga Combi Actie kost €7,50 en bestaat uit:

- Toegang tot het Giga Konijnenhol

- Toegang tot het Zwemparadijs

- Theatershow met Bultje het konijn

Ballorig Wijhe en Meppel

Het is altijd heerlijk spelen bij Ballorig in Wijhe en Meppel. Voor de vroege vogels is Ballorig al om 9.00 uur geopend. Bij Ballorig Wijhe zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, klimmen op de klimwand en ook een spannend potje lasergamen. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders. Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig. In Ballorig Meppel is het gedeelte voor de kleinste kinderen vernieuwd en er is een nieuwe attractie: Luchtfietsen! Al trappend ga je via een monorail vooruit en kun je het hele speelparadijs overzien. Ook kun je vanaf nu gratis gebruik maken van pannavoetbal en pannahockey. Zowel in Wijhe als in Meppel kunnen kids knutselen en geschminkt worden.

Heggies Speelschuur

Ook bij Heggies Speelschuur kun je met alle weertypes terecht! De binnenspeeltuin zorgt voor droog en warm speelplezier. Glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan, en klimmen en rennen door de speelkooi, dit alles is mogelijk bij Heggies Speelschuur. Heggies is tijdens de vakantie alle dagen geopend.

 

 

 Log In