Het is bijna zover - de zomervakantie breekt aan... Wat ga jij allemaal voor leuke dingen doen met je kids in de vakantie? Wij hebben heel wat inspiratie voor je in deze ZomervakantieTips. Natuurlijk vind je er nog veel in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website! Ik beloof niet dat ik in de zomervakantie elke week WeekendTips stuur... dat zou zomaar eens per twee weken kunnen worden. Heb ik ook een beetje vakantie!

Geniet van jullie zomervakantie samen!
groetjes, Anneke

PS - ik heb 2 winacties lopen waar je tot vrijdag aan mee kunt doen:
WIN EEN NINJA SKILLZ CLINIC!
🤸 WIN VRIJKAARTJES VOOR STREET JUMP WORMERVEER 🤸

 

Vakantietips in de Zaanstreek
De Bonte Belevenis - die heerlijke plek vol dieren voor ouders en kids heeft een nieuw dak nodig... zondag is er Sponsorloop, doen jullie mee?
Zondag komt Pippi Langkous op bezoek bij Pannenkoek De Appel op 't Twiske - dát is leuk om de vakantie mee te starten!
De Bieb voor de Zaanstreek organiseert de hele vakantie elke maandag en donderdag superleuke activiteiten voor kids. Gratis!
Wat draait er bij Filmtheater De Fabriek voor kinderen? Altijd leuk om hier heel knus te genieten van een familiefilm!
Dinky's - die heerlijke plek voor ouders en kindjes in Assendelft - heeft volgende week zaterdag superleuk Voorleestheater.
Trampolinepark StreetJump in Wormerveer - dat is lekker uitleven in de vakantie. Ook voor kleintjes met de speciale Mini Jump.
Een dagje naar 't Twiske is ideaal: spelen, bootje huren en lekker eten bij Twiske Haven, Pannenkoek De Appel of PUUR Twiske.
Bij Pathé Zaandam hebben ze altijd een breed aanbod aan kinderfilms voor een gezellig bioscoopuitje met je kinderen.
In het HEMLAB is van alles te beleven de komende week met maar liefst zés verschillende workshops - kies snel meld jouw kind aan...
Nog op zoek naar een fijne plek om buiten te zwemmen? Check dit overzicht met 10x buiten zwemmen in Zaanstreek-Waterland!
Zomeruitjes in Purmerend
Ook aanstaande zondag: toffe Junior Ninja Skillz Clinic bij Obstacle Skillz in Purmerend. Supersportief begin van de vakantie voor je kids!
Bij Kids Safety Escaperoom in Purmerend hebben ze een mooie zomervakantie-deal: je boekt een escaperoom voor maar € 50,=!
Het Leeghwaterbad in Purmerend is een (mooi!) binnenbad met buiten een peuterbadje & speelweide met luxe ligbedden, stoelen en parasols.
Indoor spelen in Purmerend - dat doe je natuurlijk bij Monkey Town. Ze hebben er ook trampolines, lasergame en 5D bioscoop...
Energie eruit in de zomervakantie? Lekker jumpen bij JumpSkillz Purmerend - extra voordelig met de Early Bird: 2 uur voor maar € 10.
Tegen het eind van de vakantie begint de Spurd PurVak in Purmerend, mét gratis workshops bij Cultuurhuis Wherelant. Zo leuk!
Lekker naar buiten in de vakantie met de tips van de boswachter van Staatsbosbeheer! Genoeg natuur in de regio - bijv het Purmerbos.
Speeltuin De Speelkraam in het Leeghwaterpark om Purmerend is natuurlijk elke dag open in de zomervakantie. 
Erop uit in Waterland
Dagje uit in Waterland? Huur een waterfiets, kano, sup of fiets bij Rent & Event op Resort Poort van Amsterdam in Uitdam.
Zwembad De Waterdam in Edam-Volendam heeft alle ruimte om heerlijk buiten te zwemmen, zonnen en spelen. Perfect bij warm weer!
Uitjes iets buiten de regio
De Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik - zijn jullie al eens meegereden? Ze hebben een superleuke Stoomsafari - doen!
Bij Huis van Hilde in Castricum pakken ze zoals elke vakantie uit met heel veel toffe kinderactiviteiten in Hilde's Vakantiehuis.
Geweldig plan voor in de vakantie: dagje Sint Maartenszee, naar het Land van Fluwel. Daar is zó veel te beleven voor kids!
Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam heeft natuurlijk een uitgebreid kidsprogramma met de Gek-op-Water-weken.
Monkey Town Uitgeest = geweldig indoor spelen, maar - ze hebben er ook een gave Jungle Escaperoom. Speel 'm samen met je kids!
Check ook de agenda's van:
Alle agendatips! ►