Na al die lange weekenden weer een normaal weekendje... of nou ja, het is wél vaderdag natuurlijk! Wat ga jij met je gezin ondernemen deze dagen? Je vindt jouw inspiratie hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Fijn weekend!
groetjes, Anneke

 VOETBALFANAATJE IN HUIS?  Check dan snel het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival in de Jaarbeurs in Utrecht - een waanzinnige dag voor alle kids die dól zijn op voetbal!
Koop op tijd de tickets voor dit Voetbalfestijn!
Alle agendatips! ►
Papa mag op Vaderdag gratis naar binnen bij het Scheepvaartmuseum - op vertoon van een kind... en er is ook een toffe gratis rondleiding!
Van vrijdagmiddag tot en met zondag: FoodFest op de Koemarkt in Purmerend, met speciaal Kinderdorp van Spurd!
Altijd gezellig bij het Fort Benoorden Purmerend in de Zuidoostbeemster: de jaarlijkse FortFair met opbrengst voor een mooi goed doel.
Volgende week (22 juni:: de Challenge4Life Obstacle Run in Monnickendam. Voor jong en oud - voor het goede doel, snel opgeven!
Zaterdag op de Burcht in Zaandam: de Dag van de Bouw Experience - van alles te zien en te doen rondom de bouw, voor groot en klein.
Zo leuk: bij HEMLAB en het Zaans Architectuurplatform Babel kunnen kinderen een chocoladefabriek ontwerpen en bouwen!
Dit weekend zijn de landelijke IVN Slootjesdagen. IVN Waterland gaat in het Purmerbos met de kinderen naar slootdiertjes kijken.
Check ook de agenda's van:
Alle uitjes in Zaanstreek-Waterland ►