Yeah! Bij mij in huis is de meivakantie begonnen. Nou ja, voor m'n kinderen dan - want ik blijf natuurlijk gewoon lekker doorgaan met leuke dingen op Go-Kids zetten en die met jullie delen. Juist in de vakantie kun je al die handige UitTips goed gebruiken lijkt me zo... daarom hebben de abonnees van de Weekendtips & Specials vandaag ook een uitgebreide mail met MeivakantieTips gekregen. Mocht je de mail gemist hebben, dan vind je ze hieronder nog eens... genoeg leuke dingen om uit te kiezen voor in de vakantie zou ik zo zeggen.

Als je dat leuk vindt: laat me weten wat je gedaan hebt en hoe jullie het hebben gehad. Vind ik superleuk om te horen en lezen! Heb je een uitgebreid verhaal met foto, dan zou het ook zomaar kunnen dat ik die als blog hier op de website plaats. Natuurlijk nooit zonder overleg, dus als je dat niet wilt is dat ook helemaal okay. 

Ik wens je waanzinnig veel plezier met je kids met Pasen en in de meivakantie,
groetjes
Anneke

Waanzinnige winactie!

JumpSkillz Purmerend gaat vandaag na een lange verbouwing weer open... met waanzinnig toffe nieuwe activiteiten. Om dat te vieren mag ik Jumpkaartjes verloten... doe je mee met de winactie?

Klik hier om mee te doen!
Alle agendatips! ►
Bij Huis van Hilde in Castricum wordt vandaag een nieuwe expo geopend - met VR tour! - en is er de hele vakantie van alles te doen.
Gaan jullie in deze vakantie lekker zwemmen in het Leeghwaterbad in Purmerend? Op 2e Paasdag is er weer de Ukkies PaasDuik!
Even minder weer? Of gewoon zin in indoor spelen of trampoline jumpen? Check dit overzicht van binnenspeeltuinen en jumphallen!
En dan is het 27 april... Koningsdag! Hopelijk lekker weer en genieten.... Check Koningsdag 2019 in Zaanstreek-Waterland!
De jaarlijkse Open Twiske Dag valt in de vakantie - altijd een superleuke dag om bij te zijn en 't Twiske te beleven.
Natuurlijk is er in de meivakantie weer de Spurd PurVak in Purmerend, mét gratis workshops bij Cultuurhuis Wherelant. Zo leuk!
Bij ObstacleSkillz kunnen de kids op 5 mei meedoen aan een geweldige Junior Ninja Skillz Clinic... met de ninja's van Ninja Warrior Nederland!
Heb jij jouw kind al ingeschreven voor een tof zomerkamp? Wat dacht je van een week Ponykamp bij Manege Stal de Eik in Holten?!
Mis je de theatervoorstellingen en films? Daar heb ik je eerder deze week al een mail met Theater- en Filmtips over gestuurd!
In De Waterdam kun je 2e Paasdag eieren zoeken! Op Koningsdag zijn ze dicht, maar daarna ligt een opblaasverrassing in het water.
Geen Pasen zonder paaseieren natuurlijk... vind het Gouden Ei bij Land van Fluwel en win een seizoenskaart voor 4 personen!
Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam heeft een heerlijk Muizenhuis-meivakantie programma vol leuke extra activiteiten voor kids.
Lekker naar buiten in de meivakantie met de tips van de boswachter van Staatsbosbeheer! Genoeg natuur in de regio toch?
Veel meer leuks op 't Twiske voor de hele vakantie: spelen op de Avonturenspeelplaats, bootje huren en lekker eten bij Twiske Haven.
Nog zin in een leuke workshop in de meivakantie? Check die bij ITA in Amsterdam: ImproviserenSpelen met tekst en Dansen in de foyer!
Op het Fort van Edam is het superleuk op 1 mei met een Kabouterroute om 't fort. Ga jij heen met je kaboutertje(s)?
Op bevrijdingsdag is het feest in Wormerveer - Kidz Fun staat dan op het Marktplein met allerlei leuke - gratis! - activiteiten voor kids.
Check ook de agenda's van: