Nog één week, dan is de zomervakantie weer voorbij. Wat een achtbaan qua weer hè, van hittegolf tot herfst mét tornado... Maar goed, weer of geen weer:  er zijn altijd leuke dingen om te doen meet je kids. Ik heb hieronder weer toffe tips voor je, en meer vind je natuurlijk altijd bij de uitjes in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Maak er een mooi weekje van!
groetjes, Anneke

 

 

Circus Freiwald & Jumping world - Veldpark Zaandam
WIN VRIJKAARTJES!

Vanaf zaterdag kun je in het Veldpark in Zaandam naar het springkussen paradijs Jumping world - en vanaf woensdag zijn er ook circusvoorstellingen van Circus Freiwald
Doe mee met de winacties voor vrijkaartjes - we hebben er twee:
Alle agendatips! ►
De PurVak komt er weer aan in Purmerend, met gratis sport maar ook drie dagen creatieve activiteiten bij Cultuurhuis Wherelant!
Wat een weer hè, deze week. Echt weer om heerlijk binnen te gaan zwemmen in het prachtige Leeghwaterbad in Purmerend!
Nog zin in een heerlijk speeluitje aan het eind van de vakantie? Ben je al naar Land van Fluwel geweest? Daar is zóveel te spelen!
Zaterdagavond in Koedijk (bij Alkmaar: de jaarlijkse Gondelvaart Koedijk. Dat is bijzonder om mee te maken dus het ritje wel waard.
Mis jij weleens agendatips, kinderfeestjes, clubs of uitjes op onze website? Mail me jouw tips, hoe meer hoe beter!
Ben je al naar Huis van Hilde geweest deze vakantie? Dinsdag is er een workshop Leer vechten als een bronstijdstrijder!!
In het HEMLAB zijn volgende week maar liefst 6 verschillende workshops! Vloggen, flipperkast bouwen, optische illusie en meer...
Bij ITA kun je volgende week met de kids naar een toffe dansvoorstelling: R1R2 Start - in het kader van het festival Summer Dance Forever.
Ben jij al bij De Bonte Belevenis in Assendelft geweest de afgelopen tijd? Zo leuk daar! Heb je m'n Go-Kids banner gezien aan het hek?
Check ook de agenda's van:
Alle uitjes in de regio! ►