Weekend- en FeestjesTips

Wat zijn jouw plannen voor het weekend? Ik heb leuke tips voor uitjes én handige ideetjes voor toffe kinderfeestjes voor je. Natuurlijk vind je altijd nog meer in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Fijn weekend!
groetjes, Anneke

Toptheater in De Krakeling
In Amsterdam kun je nog één keer genieten van de beste jeugdvoorstellingen van het afgelopen theaterseizoen met NTF Jong.
In Theater De Krakeling kunnen jullie genieten van Martin Luther King (8+), Hallo Familie (8+), In de kelder staat een huis (2+), Jabber (6+)!
Check meer voorstellingen van NTF Jong
 
Fortenfestival!
Van 7 t/m 15 september is het Fortenfestival in Nederland, dus ook op de forten van de Stelling van Amsterdam.
Op heel veel forten rondom Amsterdam staan extra leuke activiteiten op de planning voor jong en oud. Kijk snel wat er allemaal te doen is en plan je Fort-uitje in de komende week.
Fortenfestival op de Stelling van Amsterdam
Alle agendatips! ►
Komende woensdag en zaterdag start er een nieuwe 10 weekse Wetenschapscursus bij het Hemlab: De Planeet Aarde. Zo tof voor kids!
In Zaandam trappen ze zaterdag het culturele seizoen af met de Zaanse Uitmarkt. Supergezellig voor het heel gezin en gratis toegang.
Kermis in Zaandam!
In Purmerend begint zaterdag de Nazomerfeestweek met ook allerlei leuke activiteiten voor kids, zoals de blobjump en de kindermiddag.
In de Heemtuin Zaandam is zondag weer zo'n gezellig Kikkerpad: leuke opdrachtjes doen met het hele gezin - en helemaal gratis.
Check ook de agenda's van:
Superleuke Kinderfeestjes
Spelen en pannenkoek smullen - wat wil jouw jarige nog meer op een partijtje? Lekker kinderfeestje op 't Twiske bij Pannenkoek De Appel!
Bij Restaurant De Oude School in Warder hebben ze hele toffe feestjes om uit te kiezen, zoals de heerlijke Sweet Party... hmmmm lekker...
Stoer avontuur beleven met je feestje en lekker in beweging? Dát zijn de feestjes van Bootcamp4kids die je overal kunt vieren. Met korting!
Is jouw jarige vol energie en niet moe te krijgen? Dan is een Jump Party bij Street Jump Wormerveer perfect: los met jumpen en dan lekker eten!
Niet om de hoek maar wél supertof voor een heerlijke verjaardag met vriendjes en vriendinnetjes: Land van Fluwel - één groot feest voor kids.
Op elke skateplek te vieren: een inline skatefeestje van This is Soul. Ze nemen alles mee en het maakt niet uit of de kids al kunnen skaten.
Alle uitjes in de regio! ►