Wat een weertje deze week hè? Jammer dat ik er zelf niet van kan genieten... corona positief getest, dus ik moet binnen blijven. Maar goed, als het meezit kun jij er wél op uit met je kids dus ik heb tips voor je: voor uitjes én feestjes in de buitenlucht!

groetjes, Anneke

 

 
Leuke uitjes met je gezin
Yesss ein-de-lijk kunnen de kids weer naar de Aquadisco in het Leeghwaterbad in Purmerend. Let op: tot en met 12 jaar (niet 14) en vooraf online boeken!
Geweldig nazomerweer is het deze week hè... wat dacht je ervan om met een bootje of waterfiets van Twiske Haven 't Twiske te verkennen? 
 
Offff ga lekker fietsen, varen of waterfietsen in Waterland. Bij Rent & Event krijg je 10% Go-Kids korting met de code Go-Kidskorting2020!
Altijd goed, weer of geen weer: een potje glow-in-the-dark minigolf spelen bij GlowGolf in Amsterdam-Noord. Kun je ook wat lekkers nemen bij HollywoodCafé!
Theater & film met de kids
Yesss na wat twijfel gaat het toch door: De Wensappel (3+) van Lappie Lapstok in de Middenbeemster. Vanwege de ruimte in de tuin van het Agrarisch Museum!
Zondag in De Purmaryn: Colin Fortin met zijn lieve voorstelling Vogel & Schaap - lekker interactief, superleuk met kindjes vanaf 3 jaar.
 
Er draaien eigenlijk altijd wel heel veel leuke kinderfilms.... Ga lekker met de kinderen naar de film, bijvoorbeeld bij:
Kinderfeestjes in de buitenlucht
Een klimfeestje tussen de bomen bij het gloednieuwe Klimpark Twiske, hoe cool is dat? Superstoer natuurlijk, klimmen zo hoog je durft op je partijtje.
Klimmen kun je combineren met smullen bij Pannenkoek De Appel. Of je gaat iets anders leuks doen op t Twiske en met daarbij lekker pannenkoeken eten.
 
Twiske Haven heeft ook allerlei toffe feestmogelijkheden: varen, boerengolf spelen of een workshop boogschieten... natuurlijk met lekkers!
Of wat dacht je van een pony aan huis voor het tofste paarden- of unicorn feestje?! Mooi te combineren met een paarden - of unicorn feestkist!
 
Heerlijke buitenfeestjes in allerlei toffe thema's: daarvoor moet je bij Bootcamp4Kids zijn. 100% zeker een partijtje vol actie met een cool verhaal.
Een feestje thuis is pas compleet met een spannende speurtocht... en dat hoef je niet zelf te bedenken: check deze toffe speurtochtpakketten in 11 thema's!
FeestjesTips in jouw buurt