Is jouw kind ook zo dol op dinosaurussen en alles dat erbij hoort? Mijn jongste is zoooo lang helemaal wég geweest van die eeuwenoude beesten... in ons oude huis had hij gewoon een dinomuur met onwijs tof plakbehang met een echte dinowereld. Inmiddels is hij wel over die liefde heen, maar hij is dan ook al 12 jaar en op de middelbare is een dinofetish natuurlijk niet zo cool.

Waren we een paar jaar terug in de tijd, dan was ik zéker deze meivakantie naar de Jaarbeurs Utrecht gegaan - want daar kun je met je gezin de World of Dino's betreden.

Wat is World of Dino's?

Bewonder de ruim 75 levensechte, bewegende Dino's op ware grootte! Ken jij de Stegosaurus al? Of de Velociraptor? Tijdens dit event leer je de meest unieke soorten kennen en aan het einde van de dag ben je een heuse specialist! Neem een kijkje in de bioscoop en ontdek de uitgravingen en de berijdbare dinosaurussen! Speciaal voor kinderen is er een kids zone. Als ik dat allemaal zo eens bekijk lijkt een uitje naar de World of Dino's me een geweldig plan voor de meivakantie.

Gaan jullie ook dino's spotten in de meivakantie?

Je kunt erheen in Jaarbeurs Utrecht van 19 april tot en met 12 mei - de hele meivakantie dus. Hoe tof is dat als vakantieuitje met de kinderen? 

Ennnn als je boekt via onderstaande button koop je de tickets met maar liefst 20% Go-Kids korting - dát is toch bijzonder mooi meegenomen zou ik zo zeggen!

Koop hier je tickets