Bijna zomervakantie! Tijd om na te denken over een nieuwe club voor je kind? Ik help je met leuke ClubTips onder de WeekendTips. Natuurlijk vind je nog véél meer inspiratie voor uitjes in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Heel veel plezier!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
Weer lekker weer dit weekend? Leuk om een bootje of waterfiets te huren en het Twiske te verkennen - het kan bij Twiske Haven.
Het is Zomerfeest bij Kinderboerderij De Veldmuis in Zaandam - lekker spelen, rommelmarkt, eten en drinken én een kinderdisco!
In Purmerend Weidevenne heeft Spurd een terrein ingericht voor gratis Beach Sports - dat wordt geopend met leuke activiteiten.
Mis jij weleens agendatips, kinderfeestjes, clubs of uitjes op onze website? Mail me jouw tips, hoe meer hoe beter!
Speeltuin De Speelkraam in Purmerend houdt een gezellige Mysterie-dag, met o.a. een optreden van Goochelaar David Nathan!
Ga in Zaandam een kijkje nemen bij het FluXus MuziekFestival: allerlei optredens maar jullie mogen ook instrumenten uitproberen.
In Monnickendam is het weer tijd voor het Jan Haringweekend - superleuk met veel boten en oude ambachten!
Check ook de agenda's van:
ClubTips in de regio! ►
Fluxus Zaandam heeft héél veel leuke cursussen voor kids: muziek, dans, digitaal, beeldende kunst én theater & musical. Kijk maar eens naar het uitgebreide aanbod...
Ook bij Cultuurhuis Wherelant kunnen kinderen heerlijke creatieve cursussen volgen. In het Cultuurhuis zelf, maar ook in buitenschoolse activiteiten op scholen!
In het pand van JumpSkillz Purmerend vind je ook ObstacleSkillz - een gym waar kids zich helemaal kunnen uitleven met klimmen, hangen, rennen....
Nog meer fijne clubactiviteiten in de Zaanstreek: ZSAlliance biedt een voetbalschool, rap & beats, kooklessen en dansen voor kinderen en jongeren. Nice!
In het Leeghwaterbad in Purmerend kunnen kids niet alleen de ABC-zwemlessen volgen, maar ook allerlei aquasports - van baby/peuter tot tiener, bijv FloatFit Grow.
Ook bij De Waterdam in Edam-Volendam heb je meer dan de zwemlessen - bijv (groot)ouder&kindzwemmen, zwemvaardigheid en snorkelen!
Luchtacrobatiek is een originele sport! Kunstjes doen in van die coole doeken - supertof! Kan in Purmerend, maar inmiddels ook in Volendam.... en als kinderfeestje!
Het HEMLAB in Koog a/d Zaan heeft losse workshops op zaterdag, maar ook toffe wetenschapscursussen voor kinderen tussen 7-13 jaar. Lekker experimenten doen!
Alle clubs in Zaanstreek-Waterland ►