Heb jij al plannen voor dit weekend? Ik heb wat leuke GezinsTips voor je... kijk maar! Wil je meer ideetjes? Je vindt ze altijd in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Fijn weekend!
groetjes, Anneke

PS: Ben jij nog niet ingeschreven voor de fijne - en gratis! - mails met UitTips van Go-Kids Zaanland? Doe dat meteen, dan mis je ze nooit!

GRATIS UitTips!

 

Winacties

🖌️ WIN: BEZOEK VAN HET VROLIJKE PENSEELTJE! 🖌️

Super voor een kinderfeestje: dat Het Vrolijke Penseeltje op bezoek komt om te schminken, ballonvouwen of hairfeathers of tattoos zetten. Doe jij ook mee?
Meedoen aan de winactie voor Het Vrolijke Penseeltje

🤸‍♀️ TICKETS VOOR JUMPING WORLD IN ZAANDAM! 🤸‍♂️

Ik mag 5 Go-Kids fans blij maken met elk 2 gratis kindertickets voor Jumping World in Zaandam, hoe tof is dat? Doe mee!

Meedoen aan de winactie voor Jumping World
Alle agendatips ►
Mooie voorstelling in De Purmaryn vanavond: Oorlogsgeheimen, naar het boek van Jacques Vriens - voor kids vanaf 9 jaar.
Circus Kristal staat zondagmiddag weer bij Pllek in Amsterdam-Noord, kunnen de kids gratis meedoen terwijl jij lekker achterover leunt!
Het Kennemer Theater in Beverwijk heeft zondag de musical Assepoester op de planken staan - voor kids vanaf 6 jaar.
Voor de tweede keer bij De Heul in Oostzaan: de Oostzaanse Lentefair. Een supertoffe buitenbeurs voor de hele familie met van alles te doen.
Voor de agenda van volgend weekend: Street Jump Wormerveer heeft op vrijdagavond een toffe Disco Jump voor kids vanaf 10 jaar.
Staatsbosbeheer organiseert een mooie familie-vaartocht: Vogels van het Guisveld. Superleuk én leerzaam voor jong en oud.
Kleuterbios bij Pathé Zaandam met Casper en Emma op jacht naar de schat. Geluid zachter, licht niet helemaal uit, perfect voor kleintjes.
In 't stadje van Purmerend vind je de Voorjaarskermis - dit weekend kun je er nog naartoe, daarna issie weer verdwenen.
IVN Twiske houdt weer een leuke IVN Twiskespeurders: speuren naar kleuren en geuren - voor kids van 6 - 11 jaar die van de natuur houden.
Check ook de agenda's van:
Alle uitjes in Zaanstreek-Waterland ►