Zoooo  de kop van het schooljaar is eraf, de eerste schoolweek zit erop. Is het een beetje meegevallen? Ga gezellig iets leuks doen met de kids dit weekend om het vakantiegevoel nog even terug te halen. Check de tips hieronder, de Go-Kids agenda en alle ideetjes op de rest van onze website!

Veel plezier dit weekend!
groetjes, Anneke

 

 
Alle agendatips! ►
Kleuterbios bij Pathé Zaandam op zondagochtend: geluid niet te hard, licht niet helemaal uit... relaxed genieten van Thomas de Trein.
Op het Hemlab kunnen de kids in het Openlab zaterdag aan de slag met Aerodynamica - machtig interessant natuurlijk.
Tot en met zondag staat Circus Renz Berlin in Purmerend. En Circus Freiwald nog in Zaandam. Nogal een circusweekend in de regio!
 
Zaterdag de laatste kans om bij Filmtheater de Fabriek naar Mijn bijzonder rare week met Tess te gaan... al gezien?
Op het Hembrugterrein in Zaandam is weer de Hembrug Happening - heerlijk festival om met het hele gezin van te genieten.
Vanaf zondag is de bibliotheek in Purmerend weer op zondagmiddag open - dat vieren ze met gratis koffie, thee, limo en schmink.
Check ook de agenda's van:
Feestje van de week
 FEESTJE: SPELEN EN ESCAPE ROOM
Indoor spelen op je kinderfeestje of toch een escape room? Allebei! Bij Monkey Town Uitgeest hebben ze een toffe Jungle Escape room en natuurlijk het indoor speelparadijs. Perfecte combi voor een topfeestje!
Alle uitjes in de regio! ►