In normale tijden hebben we bij Go-Kids twee keer per jaar een Back2School periode: na de zomervakantie en na de kerstvakantie. Dan brengen we jou als ouder op ideetjes voor leuke clubs voor kinderen en tips rondom opgroeien. Dit jaar had ik dat nog niet klaargezet in de vakantie - al die onzekerheid rondom de coronamaatregelen...

Kidsclubs kunnen weer beginnen!

De kids konden gelukkig vorige week weer naar school, maar clubjes moesten nog dicht blijven. Dat is nu anders: sport, cultuur, kunst... het mag gelukkig weer. Hoog tijd dus om een aantal supertoffe kinderclubs in Purmerend en Waterland voor jou op een rij te zetten!

  • Ninja lessen in Purmerend
  • Obstacle Skillz in Purmerend
  • Luchtacrobatiek in Purmerend / Volendam
  • Allerlei dansclubs in Purmerend
  • Multisport lessen in Purmerend / Volendam
  • Aquaclubs in Purmerend
  • Pony rijles in Broek in Waterland
  • Bootcamp / kickboksen in Purmerend
  • Creatieve clubs in Purmerend

Als je het niet erg vindt om wat verder te rijden... kijk dan ook eens naar freerunning bij Munki Motion, experimenteren in het Hemlab en de creatieve workshops van de Partynanny - allemaal in Zaandam

Ninja lessen

Bij de Ninja Academie beleven de kinderen fantastische avonturen, terwijl ze ondertussen heerlijk in beweging zijn. De ninjalessen worden o.a. gegeven in Purmerend. Heeft jouw zoon of dochter al eens zo'n cool ninja avontuur beleefd?

Het raadselachtige eiland – groep 1 en 2 – Limbostraat – vanaf 5 maart

Alles over de Ninja Academie

Obstacle Skillz 

In de Obstacle Gym van JumpSkillz in Purmerend kunnen de kids helemaal los met rennen, springen, klimmen, rollen en nog veel meer tijdens de Obstacle Skillz lessen. Leden mogen elke week ook gratis komen jumpen, wist je dat? En een proefles is helemaal gratis!

Check die lessen!

Luchtacrobatiek

Hoe tof is het voor kids om dit te kunnen? Die waanzinnig coole kunstjes in doeken, die je ook in het circus ziet? Ze kunnen het leren bij Luchtacrobatiek Volendam, Waterland & Purmerend!

Kunstjes in doeken

Dance, dance, dance

Dansschool Studio Stardancers (SDC) in Purmerend heeft heel veel verschillende lessen voor kinderen, van kleuterdans tot Urban & Afro Beats. Vanaf 2,5 jaar kunnen kids al dansen bij Stardancers Dance Center!

Stardancers!

Multisport voor apekoppies

Ken je Monkey Moves al? Zowel in Purmerend als in Volendam kunnen kids meedoen met heerlijke multisport lessen. Multisport? Ja: zo binden ze zich niet gelijk aan één sport, maar maken kennis met maar liefst 11 verschillende sporten. Ideaal voor hun ontwikkeling én superleuk!

Lijkt je dat wat voor jouw apekoppie?

Aquaclubs: lekker in het water

In het Leeghwaterbad in Purmerend hebben ze allerlei leuke sportieve clubs in het water voor kinderen: AquaClubs voor kids.  Baby/Peuter zwemmen, Aquabootcamp, AquaFun, FloatFit Grow, Zeemeermin zwemmen en AquaSports, keuze genoeg...