In normale tijden hebben we bij Go-Kids twee keer per jaar een Back2School periode: na de zomervakantie en na de kerstvakantie. Dan brengen we jou als ouder op ideetjes voor leuke clubs voor kinderen en tips rondom opgroeien. Dit jaar had ik dat nog niet klaargezet in de vakantie - al die onzekerheid rondom de coronamaatregelen...

Kidsclubs mogen weer beginnen!

De kids konden gelukkig vorige week weer naar school, maar clubjes moesten nog dicht blijven. Dat is nu anders: sport, cultuur, kunst... het mag gelukkig weer. Hoog tijd dus om een aantal supertoffe kinderclubs in de Zaanstreek voor jou op een rij te zetten!

  • ninja lessen bij de Ninja Academie
  • freerunnen bij Munki Motion
  • experimenteren bij het Hemlab
  • knutselen bij de Partynanny
  • kunst en muziek bij FluXus

Als je het niet erg vindt om wat verder te rijden... kijk dan ook eens naar Luchtacrobatiek in Volendam & Purmerend, allerlei dansclubs bij Stardancers Dance Center in Purmerend, ponyrijlessen in Broek in Waterland, bootcamp/kickboksen bij YourPerfection en aquasport lessen bij het Leeghwaterbad in Purmerend.

Ninja lessen in Assendelft & Koog aan de Zaan

Bij de Ninja Academie beleven de kinderen fantastische avonturen, terwijl ze ondertussen heerlijk in beweging zijn. In de Zaanstreek worden de ninja lessen gegeven in Assendelft en (nieuw!) in Koog aan de Zaan. Heeft jouw zoon of dochter al eens zo'n cool ninja avontuur beleefd?

Het Duistere Woud - Ninja Avontuur voor 6 jaar en ouder

Alles over de Ninja Academie

Freerunnen bij Munki Motion in Zaandam

Freerunnen is een supercoole sport voor stoere jongens en meiden. In Zaandam kunnen ze freerunning les volgen van de ervaren experts van Munki Motion. De kinderen leren op een veilige manier allerlei technieken zoals veilig springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en coole salto's. Tof toch?

Freerunnen & parkour in Zaandam

Experimenteren bij het Hemlab

HEMLAB is het leukste jeugdlab in de Zaanstreek en Noord-Holland. In dit eerlijke laboratorium kunnen kinderen tussen 7 en 13 jaar zelf experimenteren met chemie en natuurkunde. Er zijn wekelijkse losse OpenLabs en 10-weekse Wetenschapscursussen, zo leuk!

Proefjes doen!

Kinderatelier bij de Partynanny

Lekker creatief bezig zijn - houdt jouw kind daarvan? Ga dan eens kennismaken bij het Kinderatelier van de Partynanny in Zaandam! Superfijne plek en knusse sfeer, fijn samen mooie dingen maken op woensdagmiddag!

Creatieve workshops bij de Partynanny in Zaandam

Creatieve workshops bij de Partynanny in Zaandam

Kunst en muziek bij FluXus

Bij FluXus vind je niet één club, maar een heleboel! Ze hebben allerlei creatieve cursussen voor kinderen tot en met 12 jaar.
Kijk maar: